Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 mai 2008 - Anul XIII, nr. 125 (3806)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin

Liberalii demonstrează că Zarojanu va fi un primar mai bun decât Lungu sau Donţu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele PNL Suceava, Mihai Steiciuc, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că Angela Zarojanu va fi un primar al Sucevei mai bun decât contracandidaţii săi principali, Ion Lungu şi Ovidiu Donţu.

Mai mult, el a precizat că Angela Zarojanu, „’Zaro’, cum îi spunem noi, i-a marcat deja pe spate cu un „Z” pe contracandidaţii săi. Iar în turul doi vom arăta şi restul calităţilor pe care le are”.

Steiciuc a spus că Zarojanu este mai bună decât Lungu, deoarece echipa cu care acesta din urmă a realizat proiectele cu care „acum el se laudă” este în continuare alături de candidatul PNL pentru primăria Sucevei.

„Angela Zarojanu este mai bună decât Lungu, deoarece cu aceiaşi bani pe care noi i-am adus, prin lobby-ul făcut la Guvernul României, dumneaei poate să facă de două sau de trei ori mai multe lucruri. Sunt nişte lucruri de bun simţ pe care toată lumea le vede, dar pe care am vrut să le punctez”, a spus Mihai Steiciuc.

În ceea ce priveşte comparaţia cu Ovidiu Donţu, el a precizat că acesta a demonstrat pe perioada campaniei că este un bun jurist „sau chiar procuror”, însă nu a arătat că are experienţa necesară pentru a fi primar.

„Am văzut că i-ar sta foarte bine ca procuror, pentru că a reuşit să arate o bună parte din activitatea mai întunecată a lui Ion Lungu. Îl felicit, dar între a fi un bun procuror şi a fi un bun manager în administraţie mai există nişte paşi, pe care eu îi doresc să-i urmeze. Poate să ajungă viceprimar şi să mai înveţe ceva din administraţie”, a declarat vicepreşedintele PNL Suceava.

 

 

Steiciuc nu crede în justificările liderilor PD-L Suceava

 

Pe de altă parte, Mihai Steiciuc a făcut referire la justificările liderilor PD-L Suceava cu privire la acuzaţiile de mită electorale ce le-au fost aduse, după ce PSD a furnizat înregistrări video în care senatorul Gheorghe Flutur apare alături de unul dintre vicepreşedinţii organizaţiei judeţene PD-L Suceava, Vasile Ilie, împărţind bani unor persoane prezente la sfinţirea unei biserici în comuna Moara.

Steiciuc le-a transmis democrat liberalilor că justificări potrivit cărora banii reprezentau donaţii pentru construcţia de biserici nu sunt veridice, şi că cele mai bune explicaţii au fost cele date de cei doi lideri PD-L, imediat după prezentarea filmului. „Gheorghe Flutur a spus prima dată: ‚Nu am dat eu, a dat Vasile Ilie’, iar acesta din urmă a spus: ‚Noi am dat…Pardon. Eu am dat. Oricum, vreau să precizez că o veche zicală românească spune ’Banul este ochiul dracului’. Din acest motiv nu ar trebui să-l amestecăm cu Biserica. De aceea, aşa numitele acţiuni filantropice în care ochiul dracului este dat în curtea bisericii nu ar trebui să existe”, a încheiat Steiciuc.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii demonstrează că Zarojanu va fi un primar mai bun decât Lungu sau Donţu.
 Vizualizări articol: 983 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Liberalii demonstrează că Zarojanu va fi un primar mai bun decât Lungu sau Donţu3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Raraita trimis de
(30 mai 2008, 13:42:47
D-amna Zarujanu pronuntati rau ratusca ramurica ,pana obositi!!! Ce dragut suna spuse de d-voastra!!!! Dar nu-i si suficient sa fiti primarul Sucevei.
2.   SUCCES PD-L!!!!!! trimis de
(30 mai 2008, 13:51:21
http://youtube.com/watch?v=--N
3.   Numai... trimis de
(30 mai 2008, 14:49:32
PNL, sincer, ne-ati fi fost SIMPATICI, DACA, de la centru, guvernul Trotineta nu se alia strans cu PSD-ul !!! De la "Alianta portocalie" ati trecut la "Alianta Neagra". Actiunile sefului de la Bucuresti, profund antinationale, v-au aruncat la cosul de gunoi al istoriei. Si, sincer, e pacat !
4.   Iar Steicuc? trimis de
(30 mai 2008, 14:55:19
Asta,nu"sta locului",niciodata!Cum p...a m..i a descoperit acest individ ca Angelica poate fi mai "buna" decat Lungu?
4.1  RE: Iar Steicuc? trimis de
(30 mai 2008, 15:10:01
cu limba...
4.2  RE: Iar Steicuc? trimis de
(30 mai 2008, 15:38:40
LORD, ce n-ai priceput ? "�n TURUL DOI" isi va arata si ALTE CALITATI !"
4.3  RE: Iar Steicuc? trimis de
(30 mai 2008, 17:15:19
Dragi colegi de forum care ati scris mai sus, cu respect va bg pewla in inima, in sufletul mamelor voastre si in familiile voastre. Nu uitati ca va trag falca in pewla si v-as ucide cu bataia in secunda 2 cand v-as intilni pe strada. Pe scurt, va ft in goora de gunoaie pdliste.

Al vostru cu sinceritate,

DUSMANUL PDL
4.4  RE: Iar Steicuc? trimis de
(30 mai 2008, 17:16:40
Mimi, o ft pe mata si pe tine cand vrei tu, ca sunteti amandoua doua koorve. Pa.
4.5  RE: Iar Steicuc? trimis de
(30 mai 2008, 17:46:47
Mai "DUSMAN", belesti p..a la Cioban!
5.   Pacat trimis de
(30 mai 2008, 15:12:39
Sincer, cred ca multi suceveni sint in asentimentul meu si regreta scaderea PNL.

Partid istoric batjocorit de interese .Tariceanu era bun daca se retragea la timp si acum venea tare din opozitie ,dar orgoliul de a concura cu Base ,care a distrus 2 partide l-a discreditat.

Sincer cred ca nu sintem maturizati politic Democratia a scos doar oameni insetati de putere .

Poate asa meritam .De obicei conducatorul reprezinta poporul .Deci ....
6.   Campanie electorala trimis de
(30 mai 2008, 15:14:58
dupa cate stiu, campania electorala s-a incheiat noaptea trecuta si nu-mi explic de ce azi, pe la orele 12, o doamna pe nume Anca ( daca am retinut bine ) , dadea telefoane unor persoane din orasul nostru, in numele doamnei Zarojanu !!! ACEASTA NU ESTE O INCALCARE A LEGII ???
6.1  RE: Campanie electorala trimis de
(30 mai 2008, 15:30:07
Personal nu cred ca mai sint oameni fara intere in functii inalte.

Dati-mi ,va rog un nume care nu a incalcat niciodata legea .

6.2  RE: Campanie electorala trimis de
(30 mai 2008, 15:44:07
NU, PRINTESO ! Nici PSD, nici PNL, nici PRM, nici PNG, nici Marza, nici Dontu, nici Zarujanu N-AU GRESIT NICIODATA CU NIMIC !! Orice ar face sau ar fi facut acestia, a fost PERFECT CORECT, PERFECT LEGAL ! De gresit, au gresit NUMAI Flutur, Lungu si PDL ! Asa au urlat ziarele, asa au urlat PSD-ii, asa au urlat PNL-ii permanent ! Chiar si atunci cand ADEVARUL ne spargea fata, acestia au SUSTINUT MEREU ACELASI LUCRU ! Ce mai conteaza ADEVARUL in fata unor asemenea personUlitati ?
6.3  RE: Campanie electorala trimis de
(30 mai 2008, 17:08:00
campanie electorala nu s-a terminat, ele pot continua doar prin demonstratii fara televizor si radio. O incalacare a moralitatii este faptul ca tu (cu nickul VICTORIA) te comporti ca un sclav si faci ce ti se dicteaza fara sa vrei(sau sa poti) sa gandesti.
7.   Sfantul onanie trimis de
(30 mai 2008, 17:16:37
PDL-istilor! Mai sarmanilor! ati vazut manuta lui Flutur? Nu incercati sa ganditi,ca nu aveti cu ce! Folositi-va manuta dreapta...sau stanga si relaxati-va! Puteti sa incercati si cu un deget! Si daca vi se moaie imaginatia,mergeti la spectacolul cu Ana Lesco...Ca sa nu intelegeti gresit,cu degetul ciocaniti-va in teasta ca sa tineti ritmul.
8.   Re pentru fals trimis de
(31 mai 2008, 10:57:07
nu consider o incalcare a moralitatii faptul ca am pus o intrebare, fara sa jignesc pe nimeni, asa cum faci dumneata.Nu sunt scava nimanui, nu simpatizez si nu sustin in mod deosebit nici un candidat sau partid.Doresc doar corectitudine si respect fata de cetatenii care voteaza !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei