Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 mai 2008 - Anul XIII, nr. 116 (3797)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prevedere

PD-L şi-a pregătit echipele antifraudă pentru ziua alegerilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia Judeţeană Suceava a PD-L a organizat zece centre de numărătoare paralelă a voturilor exprimate la alegerile locale din data de 1 iunie, în judeţul Suceava.

Liderul organizaţiei, senatorul Gheorghe Flutur, candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean, a declarat că şi-a instruit oamenii pentru a preveni eventuale fraude „pe care unii le-au mai experimentat în trecutul celor 18 ani”.

„Suntem pregătiţi pentru a preveni o eventuală înşelare a electoratului de către adversarii noştri politici. Ne-am organizat în aşa fel aceste alegeri, cu oameni în secţiile de votare, pentru evitarea unor posibile fraude pe care unii le-au mai experimentat în trecutul celor 18 ani. Am pregătit numărătoarea paralelă în 10 centre în judeţul Suceava, unde vom strânge datele noastre pentru numărătoarea paralelă din 1 iunie. Am făcut instruirea oamenilor noştri şi mă bucur că toţi răspund prezent. Rezultatele pozitive se vor vedea pe 1 iunie seara, când PD-L estimează că va avea între 50 şi 60 de primari şi credem foarte mult într-o majoritate la CJ şi preşedinţia CJ”, a declarat, luni, senatorul.

 

Flutur se simte „ruşinat” că Mîrza este pe lista traseiştilor politici şi a celor cercetaţi de DNA

El a afirmat că PD-L duce o campanie civilizată, din uşă în uşă, de informare corectă a populaţiei despre programul politic al partidului.

„Sunt încărcat cu foarte multă energie de la electoratul judeţului Suceava, sunt foarte optimist că PD-L are şansa nr. 1 să câştigăm aceste alegeri locale. Este foarte mult de lucru, dar ne-au primit foarte bine foarte mulţi oameni, cu foarte multe întrebări. Am reuşit să completez agenda de priorităţi a judeţului Suceava, cred că ştiu mai bine ca oricând nevoile, urgenţele din fiecare localitate din acest judeţ”, a mai spus Flutur.

Totodată, el a spus că se simte „ruşinat” pentru că judeţul Suceava apare cu Gavril Mîrza pe lista Coaliţiei pentru o guvernare curată, care cuprinde traseiştii politici şi pe cei care au fost cercetaţi sau trimişi în judecată de DNA.

Flutur a mai acuzat „blatul dintre PSD şi PNL”, care la Suceava „se concurează doar la cine dă mai mult în senatorul Flutur şi în PD-L”. „Nu am văzut nici un fel de competiţie sau reproş reciproc, ba mai mult, zilele trecute tinerii noştri au semnalat că au lipitori comuni de afişe PSD şi PNL”, a afirmat Gheorghe Flutur.

Acesta a mai declarat că este pregătit să meargă oricând la o confruntare televizată cu rivalul său Gavril Mîrza, la o dezbatere pe proiecte.

„Dezaprob campania murdară dusă de PSD prin mercenari, prin atacuri suburbane, mizerabile, minciuni sfruntate”, a mai afirmat candidatul PD-L la preşedinţia CJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L şi-a pregătit echipele antifraudă pentru ziua alegerilor.
 Vizualizări articol: 945 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
PD-L şi-a pregătit echipele antifraudă pentru ziua alegerilor5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(20 mai 2008, 11:47:46
"PD-L duce o campanie civilizata, din usa �n usa, de informare corecta a populatiei despre programul politic al partidului"

Ceea ce nu spune d-nul Flutur este modul in care esti amenintat daca deschizi usa si le spui celor de la PD-L (care au sunat la usa de la casa ta - proprietate privata), ca nu te intereseaza politica si vrei sa fii lasat in pace.

Imi pare rau ca nu eram eu acasa cand cei de la PD-L au dat buzna in ograda mea si mi-au amenintat nevasta si copii.

Probabil ca daca PD-L-ul castiga alegerile se vor razbuna pe toti cei care si-au permis sa-si exercite un drept constitutional: acela de a vota liber.
1.1  RE: ... trimis de
(20 mai 2008, 13:43:22
Sunt un bou.M-au pus cei din PSD sa spun asa.
1.2  RE: ... trimis de
(20 mai 2008, 16:17:16
Ii astept pe cei de la PD-L sa apara si la usa mea si sa ma ameninte si pe mine. Or sa aiba o surpriza exact cum vor avea si dupa alegeri.
2.   PTR.ALIN trimis de
(20 mai 2008, 13:07:25
SPER CA NU TE DUCE MINTEA SA FOLOSESTI SI TU PUSCA ?
2.1  RE: PTR.ALIN trimis de
(20 mai 2008, 15:06:48
HOTII striga HOTII asta e Flutur.
2.2  RE: PTR.ALIN trimis de
(20 mai 2008, 16:33:58
Poti folosi un caine, mai ales daca este dresat de catre cei de la PSD. Pui un afis la usa: Atentie!!! Caine PSD ... si garantat nu mai intra cei de la PD-L. Il recomand cu caldura pe Dragusanul pentru ca stie cum sa muste. Il legi cu lantul la usa si ai rezolvat problema.
3.   Numaratoare paralela trimis de
(20 mai 2008, 16:21:47
In fiecare campanie toate pertidele au cate o echipa care se ocupa cu numararea in paralel a voturilor. Culmea e ca partidul care pierde alegerile tot timpul este furat (dupa spusele lor). Interesant este faptul ca pana acu nu a fost demonstrata nici o frauda.

Parerea mea e ca ceea ce spune Flutur referitor la aceste echipe, este apa de ploaie.
4.   Pt. Flutur trimis de
(20 mai 2008, 16:39:57
dar pentru a preveni inca o eventuala gripa aviara esti pregatit?
5.   PDL pregatit sa confrunte infractorii PSD/PCR trimis de
(20 mai 2008, 18:28:20
Coane Gica, atentie sporita la infractorii astea din PSD/PCR care fura de zeci de ani nazuinta poporului.

Nu-ti angajezi si matale trupe de la MOSSAD, pentru paza personala, asa cum vrea sa faca Ioan Nechifor si PSD-ul?

5.1  RE: PDL pregatit sa confrunte infractorii PSD/PCR trimis de
(20 mai 2008, 19:50:52
D-le Briceag, mult mai strigi hotii. Poate esti unul dintre ei ,ca tare mai stii cat ,de unde si cum s-a furat. Lungu a furat cat trei guvernari la un loc si mai aveti tupeul sa strigati hotii????? Vom vedea dupa alegeri cat de cautati veti fi de D.N.A. Ma voi ocupa personal. Promit.
6.   Zic(cred) ei ca-s destepti trimis de
(20 mai 2008, 20:25:41
Campania desantata,dementa si extrem de costisitoare a PD-Laturilor,spera ei, sa le foloseasca si-n primul caz,pierderea alegerilor si in caz ,aproape exclus ,de cistigare a lor(bine-nteles prin frauda) .Daca nu le reusesc mismasurile,(centrele de numarare paralele sunt parte din strategia de fraudare),vor tipa ca din gura de sarpe ca asa ceva nu exista,ei care au adunat zeci de mii de oameni la manifestari(in fond aceiasi ,carati de colo,colo) sa nu scoata decit un % atit de mic ?In caz de victorie...n-are rost sa vorbim ,ca exista si un Dumnezeu care vede tot si pedepseste minciuna si furtul....
6.1  RE: Zic(cred) ei ca-s destepti trimis de
(21 mai 2008, 09:05:38
IARASI AM FOST BOU DAR M-A PUS SEFU"SA SCRIU.CE STIU EU ESTE CA SI DE LA NOI DIN PSD SI PNL VOR SA VINA OBSERVATORI PENTRU A PAZI HOTIA NESATUILOR DE LA NOI.DECI VREM SA NE PAZIM PE NOI CA PREA AM LUAT-O CU FURACIUNILE LA VALE.IERTATI-NE.
7.   Nenorocitule, vrei tot comunistii la putere trimis de
(20 mai 2008, 21:43:53
FAULT, mancator de kk PSDist.
8.   Mincinosul trimis de
(20 mai 2008, 21:45:04
La alegerile din 2004 Flutur la indemnat pe Brindusel sa voteze in mai multe comune..rezultatul il cunoastem.Ceea ce nu se stie este faptul ca Flutur ' la dat in git' pe Brindusel deoarece numai el stia ca 'dreptatea si adevarul' voteaza de 5 ori...mare om politic este..............
9.   Sic trimis de
(21 mai 2008, 09:29:32
cine vorbeste de frauda,fluturas care s-a molipsit de la base,normal hotului de hot ii este frica.Ar trebui sa ne lasi bai papagalule.Daca Mirza este traseist tu ce esti care ai trecut pe la PCR,PD,PNL,PLD,PDL.Nu ne mai aburi cu poante de astea.Si tu si Pardau sinteti 2 tarani care spun lucruri trasnite.Eu ma mir ca ai reusit sa-l prostesti a doua oara pe Lungu dupa ce iai luat locul din parlament acum12ani,care daca raminea la PNL iesea sigur primar asa nu se stie.
10.   Flutut=hot trimis de
(21 mai 2008, 11:30:30
Flutur este un guraliv si un imbecil!!!

Mie personal mi-a luat 350 ron pentru dezinfectarea masinii la trecerea frontierii in perioada "gripei aviare". Cand a batut vantul si mi-a dat "solutie" de aia in ochi am mers la cei ce dezinfectau si le-am zis ca mi-a dat in ochi. Sa vedeti ce mi-a zis medicul veterinar de la instalatia de dezinfectie: "Nu va fie frica ca nu contine nimic, este apa curata!!!"

Ara curata care ma costa 35 ron la fiecare trecere de frontiera.

FLUTUR = hot ordinar, un nimic care pute si ii umbla gura, dar nu este capabil sa faca ceva real!!!

Ba baiete, eu am pastrat facturile si o sa ti le cer sa mi le decontez, nesimtitule.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei