Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 mai 2008 - Anul XIII, nr. 116 (3797)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Manifestare

Serbare câmpenească oferită de candidatul PSD la primăria câmpulungeană

Duminică, în zona fostului ştrand al municipiului Câmpulung Moldovenesc candidatul PSD la funcţia de primar al localităţii, Vasile Vargan, a invitat iubitorii tradiţiei populare la o serbare câmpenească. A fost până la urmă, spre marea bucurie a participanţilor, mai mult decât obişnuita ocazie de voie bună cu mici şi bere la care se aşteptau mulţi dintre cei prezenţi.

Nu li s-au oferit „mititei electorali” pe gratis, dar astfel de produse au fost puse la dispoziţie de o firmă specializată, contra cost, ca la orice festival şi li s-a oferit tuturor ocazia de a asista la un spectacol folcloric de calitate, organizat cu ajutorul unor formaţii şi rapsozi din zonă, cunoscuţi şi apreciaţi de public. Au cântat şi au dansat pentru publicul entuziast copiii de la Grupul folcloric „Floare de colţ”, coordonat de înv. Liviu Boşneag, instrumentiştii şi dansatorii de la Ansamblul folcloric „Rarăul”, coordonat de Ilie Filimon şi Niţă Bîrsă. Un alt punct de atracţie a fost evoluţia instrumentistului Simion Slevoacă, supranumit Fluieraş, despre care toţi cei ce au asistat la spectacol au spus că „are un fel unic, magic, de a te face să crezi că s-a născut cu muzica în sânge”.

Candidatul Vasile Vargan ne-a precizat la final că pentru el şi organizaţia locală PSD astfel de manifestări nu reprezintă demersuri de conjunctură, ci o preocupare permanentă. „Noi respectăm şi iubim tradiţia, de care câmpulungenii sunt, pe bună dreptate, atât de mândri. Este un loc binecuvântat aici, o perlă neatinsă a folclorului, dar şi un loc cu tineri talentaţi, dintre care se va ridica în viitor, cu siguranţă, o nouă Sofia Vicoveanca. Am organizat această serbare pentru că vrem să încurajăm tinerii, tradiţiile, muzica, sportul şi cultura. Nu a fost o manifestare doar pentru membrii şi simpatizanţii partidului, ci o ocazie pentru a se întâlni toţi cei ce iubesc valorile câmpulungene şi au dorit să petreacă o zi frumoasă împreună”, ne-a declarat Vasile Vargan. 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Serbare câmpenească oferită de candidatul PSD la primăria câmpulungeană.
 Vizualizări articol: 927 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Serbare câmpenească oferită de candidatul PSD la primăria câmpulungeană0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce vremuri trimis de
(20 mai 2008, 18:17:15
vargan cu bani de pe spaga permiselor tiai suventionat campania pote te ajuta rusi canumai ei te mai voteaza(drutca si alti ca el)
2.   Pentru cucu trimis de
(20 mai 2008, 19:28:27
ai uitat de prima psd-ista din municipiu Forminte C. si finantatorul de campanie Becica.
3.   Comunistii vor iar sa pacaleasca poporul trimis de
(20 mai 2008, 21:51:04
Carnatii si berea nu mai pot cumpara voturile, PSD/PCR trebuie sa gaseasca o alta strategie.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei