Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 mai 2008 - Anul XIII, nr. 116 (3797)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Solicitare

Pardău cere PSD să renunţe la minciuni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Directorul campaniei electorale a PD-L, deputatul Dumitru Pardău, cere social democraţilor să renunţe la minciuni măcar în ultima parte a campaniei electorale, declarând că aceştia „una spun şi alta fac”. Pardău a dat ca exemplu incidentul de la Iacobeni unde, susţine el, PSD-iştii au minţit când au spus că fiul candidatului de primar al PSD a fost bătut de tatăl unui candidat PD-L.

Parlamentarul democrat-liberal a dezavuat comportamentul candidatului PSD la funcţia de primar al comunei Iacobeni, care a ajuns să apeleze la propriul copil pentru a face campanie şi a-şi denigra adversarii politici.

„Practic sfidează realitatea, sfidează bunul simţ şi ce e mai grav e că ei nu spun că ne-au hărţuit oamenii până la 11 noaptea pe baza unei plângeri depuse de băiatul candidatului de primar de la PSD. Nu a fost vorba nici de mită electorală, nu au fost oameni băuţi la adunarea noastră, nu au fost bătăi. Comportamentul lor arată disperarea PSD la nivel local şi judeţean, iar pentru Iacobeni martori sunt cei peste 250 de oameni care au participat la acea adunare”, a arătat Pardău.

El a dat un alt exemplu de „minciună PSD” din pliantul candidatului social democrat la preşedinţia Consiliului Judeţean, Gavril Mîrza. Pardău a arătat că în pliant sunt trecute la realizări modernizarea a 2.500 de kilometri de drumuri comunale şi judeţene, în condiţiile în care reţeaua însumează 1850 de kilometri.

Asta în timp ce la promisiuni pentru viitorul mandat apare modernizarea a 2.000 de kilometri de drumuri comunale şi judeţene. „Din nou se vede unde minte. Or nu cunoaşte judeţul, ori, aşa cum am spus, se încurcă în propriile minciuni electorale”, a concluzionat Pardău.

 

„PSD are printre aleşi 40-45 de oameni membri ai altor culte religioase”

Deputatul PD-L de Suceava a lămurit intervenţia sa la o emisiune televizată vizavi de părinţii lui Gavril Mîrza, când a spus că aceştia au fost înmormântaţi cu preot, deşi erau penticostali.

„Nu am venit eu cu asemenea detalii. Am primit o întrebare legată de unii candidaţi PD-L care nu sunt creştini ortodocşi. Practic acest atac vine de la PSD şi arată în 2008, în continuare, discriminare pe criterii religioase. La acea emisiune am spus că e păcat că acest lucru îl face Gavril Mîrza, ai cărui părinţi au fost penticostali. Dar asta am făcut-o din cauză că cei de la PSD duc o campanie netolerantă în sensul acesta şi vorbim de o discriminare religioasă. Le-am amintit celor din PSD că e bine să fie mult mai prudenţi atunci când vin cu asemenea tipuri de campanie netolerantă. În 2004-2008, PSD are printre aleşii locali peste 40-45 de oameni care sunt membri ai altor culte”, a spus Pardău.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pardău cere PSD să renunţe la minciuni.
 Vizualizări articol: 874 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 3 voturi
Pardău cere PSD să renunţe la minciuni2.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Urmasii lui Stalin trimis de
(20 mai 2008, 11:09:27
nici nu ne mai mira acest act. doar comunismul inca de la aparitie s-a impus prin acte marsave, pe minciuni si pe incercarea de a da impresia de partid serios, aproape de popor. de asta tinta lor initiala a fost intelectualitatea, oameni care si-au dat imediat seama ce inseamna doctrina comunista! de asta de la cel mai inalt functionar pana la cel mai umil erau doar lichele, lingai, pupincuristi si oameni ignoranti, care nici nu isi dadeau seama pe cine slujesc, nici nu se sfiau sa isi arate prostia! moarte neo-comunismului! jos cu javrele bolsevice din PSD!
1.1  RE: Urmasii lui Stalin trimis de
(20 mai 2008, 12:23:39
Mai Pardau dar Flutur cu cine a facut alianta din cite stiu cu Pocaitii si aruncati cu vorbe la altii .Sa va fie rusine ca hotii striga hotii.Cei din PDLaturi toti sint tot fosti comunisti inclusiv acest Pardau sa spuna ca nu este asa.Mai desteptule daca are membrii al altor culte atunci unde descriminarea.Nu vezi ca esti prost rau dai cu bota in balta.
1.2  RE: Urmasii lui Stalin trimis de
(20 mai 2008, 13:23:39
EU sunt prost de dau in balta dar ma ia gura pe dinainte.Despre mine vorbeam.
1.3  RE: Urmasii lui Stalin trimis de
(20 mai 2008, 15:04:21
Rusinea tarii PD-Laturile si zoile politice.
2.   PSD/PCR partid de mincinosi si hoti trimis de
(20 mai 2008, 19:09:20
PSD/PCR, partid degradant, care va dispare in urmatorii 10 ani.
2.1  RE: PSD/PCR partid de mincinosi si hoti trimis de
(21 mai 2008, 02:17:39
Cu o conditie, sa intre in alianta cu PD-Legionarii. Exemple sunt fostii aliati: PNTcd si PNL. Comentariile sunt de prisos.
2.2  RE: PSD/PCR partid de mincinosi si hoti trimis de
(21 mai 2008, 10:34:21
NU VA LUATI DUPA UN NEBUN.NU AM DISCERNAMANT.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei