Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 mai 2008 - Anul XIII, nr. 116 (3797)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comunicat de presă

În plină campanie electorală, câinii se plimbă agale prin centrul municipiului Rădăuţi

Municipiul Rădăuţi se confruntă de mai mult timp cu problema câinilor fără stăpân. Aceşti câini reprezintă un adevărat pericol, întrucât până acum ei au făcut victime, cel mai cunoscut caz fiind cel al unui investitor austriac, care, muşcat de un câine, a constatat dotarea precară a Spitalului municipal Rădăuţi şi s-a implicat alături de Aurel Olărean în reabilitarea acestuia. Administraţia locală rădăuţeană, în frunte cu edilul său şef, Mihai Frunză, candidat la un nou mandat, nu are soluţii, de vreme ce haitele de câini comunitari se plimbă prin centrul Rădăuţiului. Aceasta se întâmplă chiar sub ochii rădăuţenilor, speriaţi de o posibilă agresiune împotriva lor.

Administraţia locală a plasat în sarcina societăţii S. C. Servicii Comunale S.A. problema câinilor vagabonzi, însă aceasta, deşi a achiziţionat cu suma de 19.500 de euro o maşină, nu poate face mare lucru. Preocupat de problema unor proiecte europene pe care- probabil, din nepricepere sau dezinteres- nu le poate accesa, Mihai Frunză le-ar promite rădăuţenilor un oraş european, însă aceştia nu-l pot crede, tocmai din cauza câinilor care bântuie prin tot oraşul, punând în pericol siguranţa rădăuţenilor.

În aceste condiţii, pierderea unei suprafeţe din Parcul de la Gara Mică în favoarea unui particular, dezinteresul manifestat de către administraţia locală pentru spaţiile verzi din municipiul Rădăuţi, lipsa unor proiecte pentru centrul istoric al localităţii, problemele întâmpinate de către locuitorii cartierului Habitat neracordat la reţeaua de apă-canal, gropile din străzile localităţii, lipsa cronică a parcărilor pentru autoturisme, degradarea continuă a clădirilor datorită lipsei unei şosele de centură care să preia traficul greu, reprezintă doar câteva dintre motivele care –i determină pe rădăuţeni să voteze schimbarea la 1 iunie 2008, adică pe Gheorghe Flutur la preşedinţia Consiliului Judeţean şi pe Aurel Olărean la Primăria municipiului Rădăuţi.

Biroul de Presă PD-L Rădăuţi
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În plină campanie electorală, câinii se plimbă agale prin centrul municipiului Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 591 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
În plină campanie electorală, câinii se plimbă agale prin centrul municipiului Rădăuţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Meseriasul trimis de
(20 mai 2008, 12:52:54
imi fac datoria ,dar am nevoie si de banuti .de ce sa nu cirgule si cateii liber au si ei drepturi de la UE.VRETI SA NU MAI FIU LA SC COMUNALE VOTATI PRIMAR FASOLA.
2.   Numai acum trimis de
(20 mai 2008, 15:20:30
numai acum, in plina campanie, se vad toate neregurile. Rusine ca se improasca cu noroi unul pe altul.Toti sunt la fel cand ajung in fotoliul de primar!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei