Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 mai 2008 - Anul XIII, nr. 116 (3797)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă - PSD

Reportul lui Flutur

O broşură costisitoare, tipărită pe hârtie de lux, în policromie, intitulată „Raport către suceveni”, insinuează un palmares faptic pentru Gheorghe Flutur, care ar fi construit în judeţul nostru fabrici de procesare, pensiuni şi ferme, în zilele în care a fost ministru. Dar vocaţia de constructor a lui Flutur e aidoma celei a lui Ceauşescu, senatorul fudulindu-se, ca şi Ceauşescu, doar cu munca şi realizările altora, ale micilor întreprinzărori suceveni care au izbutit să acceseze fonduri europene. Flutur n-a construit şi nici n-a înlesnit nimic, iar înnoitorii de economie bucovineană nici nu l-au zărit vreodată, aşa că se arată indignaţi de folosirea abuzivă a muncii lor într-o campanie electorală banală şi incredibil de înveninată. În aceste condiţii, pretinsul raport al lui Flutur nu-i decât un report către suceveni, dincolo de care, ca într-un poem al celui mai mare poet al Bucovinei, T. Robeanu, „Lacheul cască somnoros. / Apasă pe cravată / Extrem, discret şi graţios / bărbia diplomată”, convins fiind că „Destinul generos i-a dat / Din cornul său de daruri” şi, drept urmare, „Cu ele-n valea de la Istru / Putea s-ajungă prim-ministru”.

În broşură, Flutur se foloseşte şi de 29 rânduri, scrise în cel mai autentic cult al personalităţii, în care spune despre sine, vorbind doar la persoana a treia, că „Gheorghe Flutur s-a implicat activ”, că „Gheorghe Flutur a susţinut şi contribuit decisiv” şi că „Gheorghe Flutur a participat personal şi s-a implicat activ”, repetând obsedant cele trei formule rudimentare de vehiculat sărăcia faptică şi intelectuală a unei pretinse personalităţi.

Surprinzător, stupida şi neinspirata broşură nu are nimic otrăvitor în ea, în ciuda exagerărilor şi neadevărurilor pe care le vehiculează. Otrăvitoare e doar campania lui Flutur, o adevărată asmuţire încrâncenată împotriva tuturor partidelor politice şi, implicit, împotriva democraţiei, otrăvitoare e şi perspectiva totalitaristă pe care o propune Flutur, cerând, ca şi Ceauşescu, ca şi Băsescu, în cea mai temeinică tradiţie fascisto-bolşevică, majoritate absolută în toate palierele puterii, deşi democraţia înseamnă echilibru şi respect reciproc între competitori.

Biroul de presă al O.J. a P.S.D. Suceava
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reportul lui Flutur.
 Vizualizări articol: 855 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Reportul lui Flutur1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lasati gogosile, ca se apropie decontul trimis de
(20 mai 2008, 11:13:28
Nici nu ne mai mira acest act. doar comunismul inca de la aparitie s-a impus prin acte marsave, pe minciuni si pe incercarea de a da impresia de partid serios, aproape de popor. De asta tinta lor initiala a fost intelectualitatea, oameni care si-au dat imediat seama ce inseamna doctrina comunista! de asta de la cel mai inalt functionar pana la cel mai umil erau doar lichele, lingai, pupincuristi si oameni ignoranti, care nici nu isi dadeau seama pe cine slujesc, nici nu se sfiau sa isi arate prostia! moarte neo-comunismului! jos cu javrele bolsevice din jurul lui mirza!
2.   Basme si iar basme trimis de
(20 mai 2008, 12:17:28
Este culmea sa vezi cate dusmanii se pot naste din cauza unor momente pre si electorale. Prieteni pana mai ieri sunt dusmani acum, familiile nu se mai saluta ba chiar sa ameninta reciproc cu darea in vileag a unor "secrete" numa' de ei stiute. Tot il laudam si laudam pe alintatul Cristi Cuciurean ca si cum ar fi bula de aer care aduce oxigen orasului. Ce a demonstrat acest director? mai la concret stimabililor ca eu unul am indoieli maxime mai ales despre felul in care ne-a platit cand i-am construit casa si materialele aduse de pe alte taramuri despre care il laudati. Aiurea rezultate...care sunt alea? care este aportul concret al lui? Trezitiva oameni buni si votati normalul nu vocabularul.

BN
3.   Frica de Flutur !!! trimis de
(20 mai 2008, 13:32:08
Ia mai lasati-l in pace pe Flutur ! Voi PSD-istilor nu ati facut aproape nimic in tot acest timp indelungat cat ati fost la putere.Ba da, ati facut ceva , AVERI IMENSE PT. VOI SI ACOLITII VOSTRI. Acum va este frica ca veti fi schimbati din posturi si va veti pierde influenta. Va ajunge !!! Sa mai vina si altii la conducerea judetului nostru.Vrem o schimbare !!!
4.   PDL e pe val! trimis de
(20 mai 2008, 19:03:08
PSD/PCR un partid e infractori, comunistii de ieri, capitalistii in cumetrie de azi, nu au discernamantul moral sa puna la indoiala performanele profesioanale ale dlui Flutur. Un om de nadejde, bine pregatit profesional, care poate aduce intr-adevar schimbarea in bine la Suceava.

Cinste PDL!
5.   Pd-L partid de turnatori trimis de
(20 mai 2008, 19:58:40
Marea majoritate ati fost turnatori la 2+1. Cati oameni ati nenorocit pe vremea impuscatului???? Ati sarit din lac in put si acum sunteti cinstitii Romaniei. Ati migrat de la un partid la altul cautand osul si acum aratati cu degetul. Chiar credeti ca suntem atat de orbi incat nu vedem ce fel de oameni aveti????
6.   Frica de PDL trimis de
(20 mai 2008, 20:41:23
O vorba din batrini spune ca, de ce ti-e frica nu scapi .Celor din PSD le cam tremura dosul ca-si pierd avantajele,in urmatoarea etapa.Domnilor de la PSD,tatucul vostru ,prin luna martie, cind PDL i-si organiza noul sediu ,le face acestora o vizita ,mai precis sen.Ghe.Flutur,in scopul de a obtine sprijinul acestuia pentru a ramine la conducerea CJ.In urma refuzului ,tov. Mirza a inceput un atac furibund la adresa domnului sen .Flutur .Daca tov .Mirza e atit de curat precum spune de ce nu-si publica dosarul de la securitate? Cred ca atunci vom avea mare surpriza sa aflam adevarata fata a lui tatucu.Ce spuneti? De ce refuza cu atita inversunare un dialog direct cu d-nul Flutur la o televiziune nationala?Antena 1,Realitatea tv etc.sunt posturi care se pot urmari in orice sat ,pe cind Bucovina tv se prinde numai pe raza municipiului . ,,TATUCU" o sa ai surpriza sa fii tradat chiar de propii tai ,,fii",,,fini"etc.Asta e adevarata fata a PSD.
7.   Surprinzator trimis de
(21 mai 2008, 10:22:45
Doua lucruri SURPRINZATOARE emana din acest articol: 1. Flutur NU a atacat pe nimeni, lucru recunoscut (si aici, surpriza !) chiar de PSD. 2. Nici in al XII-lea ceas, PSD nu renunta la campania calomnioasa, denigratoare la adresa adversarilor politici (pardon, ADVERSAR, pentru ca PNL-ul e in aceeasi haita cu ei).

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei