Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 mai 2008 - Anul XIII, nr. 106 (3787)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Provocare

PSD reclamă la Băişanu maşina electorală a PD-L din faţa Prefecturii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şeful campaniei electorale a social democraţilor suceveni, europarlamentarul Cătălin Nechifor, i-a semnalat, miercuri, prefectului de Suceava, Alexandru Băişanu, că PD-L încalcă ostentativ solicitarea acestuia de a nu amesteca instituţiile statului în lupta electorală. Nechifor a reclamat că, în zilele de 6 şi 7 mai, un autoturism de campanie al PD-L a fost postat sfidător, în două zile consecutiv, la intrările principale ale Palatului Administrativ.

„Aducem mulţumiri prefectului că încearcă să ţină instituţiile statului în afara campaniei electorale, însă ieri Consiliul Judeţean şi azi Prefectura au făcut campanie electorală pe faţă. Un autoturism al Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, cu însemnele electorale ale partidului, a fost postat ostentativ în faţa CJ şi Prefecturii. Transmitem domnului prefect Băişanu întreaga noastră susţinere în demersul de a ţine departe instituţiile statului de campanie. Să dea un exemplu prin a-i pedepsi ferm pe cei care încalcă flagrant legea electorală şi ar trebui să înceapă cu instituţia pe care o conduce, deoarece maşinile fac campanie la propriu în faţa celor două instituţii”, a declarat, într-o conferinţă de presă, Cătălin Nechifor.

 

Prefectul Băişanu are mulţumiri de la PSD

El a apreciat că „pentru prima dată, în ultimii 3 ani, avem un prefect responsabil, care poate face cu adevărat ordine în acest domeniu extrem de sensibil”.

Pe de altă parte, Nechifor a mai anunţat că, în urmă cu câteva zile, a dispărut un set de materiale electorale ale PSD, din faţa sediului, şi a atras atenţia că acestea ar putea fi folosite de adversarii politici pentru a compromite campania PSD, pe care acest partid spune că şi-a propus să o desfăşoare în limita legii.

 „Nu ştim ce se întâmplă cu acele materiale. Noi respectăm dispoziţiile legale referitoare la afişaj, dar lotul se poate folosi pentru a îngropa PSD în aceeaşi zonă neagră a politicii sucevene, cu afişaj pe copaci, pe stâlpii de la Electrica, în afara spaţiilor avizate de primărie. PSD este hotărât să respecte legislaţia, va face afişaj doar pe panouri şi în spaţiile în care are acordul proprietarilor”, a mai spus şeful de campanie electorală al PSD Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD reclamă la Băişanu maşina electorală a PD-L din faţa Prefecturii.
 Vizualizări articol: 1261 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD reclamă la Băişanu maşina electorală a PD-L din faţa Prefecturii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mama voastra de pedelisti trimis de
( 7 mai 2008, 19:08:49
ATI INVATAT REPEDE DIN PRACTICILE PSD-ULUI ...DE FAPT ATI AJUNS O CIUMA MULT MAI PERICULOASA DECAT PSD-UL!

SPER SA VA TAXEZE ALEGATORII HOTI CE SUNTETI!
2.   Sigur ca da trimis de
( 8 mai 2008, 12:01:01
Ce acoperire buna ati gasit voi pentru a justifica afisajul pe copaci,stalpi,garduri,cutii pt gaz si altele!V-au furat materialele!Si marmota...
3.   Suceava sau Belgia trimis de
( 8 mai 2008, 13:51:52
Eu nu pricep : cu tot respectul, am ales un europarlamentar care sta in Suceava; oare de ce ?
4.   :)) trimis de
( 8 mai 2008, 15:04:13
hotiii .... nici nu vreau sa ma gandesc unde o sa ajunga afisele alea ...nu pe stalpuri si de astea ... normal ca sta la suceava ca tre sal sustina pe mosu ala la consiliu local ca el la promovat pt europarlamentar ... nimik nui moka ....crezi ca din cauza ca era bun ... mdaaaaa:D
5.   Mirare! trimis de
( 8 mai 2008, 16:16:22
Ce s-a mai ingrasat "valetul" lui Marza de cand este europarlamentar!Ce falcute de "Landrace" are!Oameni buni,acesti"Landrace",(nr.suini)au ajuns la Bruxelless fara a sti ce trebuie sa faca,si daca ar trebui sa promoveze interesele Romaniei(sa ia cuvantul) de la tribuna,ar creea un show cu limbajul de manelisti pe care il au,de s-ar speria europarlamentarii din capitala Belgiei.Ocupa locurile altora,incaseaza banii Uniunii Europene,adica ai nostri ai contribuabililor,dormind sau meditand la afacerile lasate pe seama rudelor si a baronilor carora le sunt vasali.Este adevarat ca nu toti sunt "o apa si un pamant",insa majoritatea sunt "paraleli" cu functia pe care o detin.La Suceava in aceasta luna te agaseaza,enerveaza,sfideaza si te "prostesc" cu afise,declaratii,promisiuni fara acoperire si mai nou cu,caravana,de unde iti rostesc fel de fel de "tampenii" si gogosi electorale , mai dihai ca la circ.Este o campanie electorala de manelisti.
6.   Ati sesizat? trimis de
( 8 mai 2008, 16:41:31
Candidatii in alegerile locale au inceput sa bombardeze electorii cu propuneri fanteziste, in speranta ca le vor lua voturile: parade lunare gay, garsoniere de 15.000 de euro, bazine de scufundari subacvatice, astuparea raurilor naravase cu dale de beton pe care sa fie amenajate parcari, telegondole, apa ozonificata, internet gratis. "Gogosile electorale" se lanseaza in toata tara. In Neamt, candidata PNG-CD Mirandolina Vinca ofera un metrou intre satele Chintinici si ****ia, cu sprijin italian, daca va fi aleasa
7.   Pune unde poti trimis de
( 8 mai 2008, 17:27:21
sa-si puna lungu afisele pe "caricaturile"de roabe,fintini,pompe de apa,etc(de c...t)cu care a impinzit orasul.esti un nimic LUNGULE,rizi DE PROSTII CARE TE CRED SI TE VOR VOTA ,si-ti vor face jocul tie,familiei tale.ADIO !
8.   PSD/PCR, anul asta va cade closca. trimis de
( 8 mai 2008, 17:40:57
Rapandula asta comunista de Nechfor, de ce nu este la Strasbourg? Nu are cine turna apa minerala in pahare la adevaratii Europarlamentari acum.

PSD/PCR va castiga o portie de tusha anul asta.

9.   Adevarat trimis de
( 8 mai 2008, 19:38:13
Ati fost albastri dupa revolutie,acum sunteti ROSII nu va lasa constiinta pentru ca sunteti COMUNISTI cei ce ati supt si sugeti bunul intregului popor.Acum a vazut lumea cine sunteti.JOS STALINISTII ROSII,JOS COMUNISTI,JOS PESEDISTII.
10.   RASPUNS PTR. SUPERVIZOR trimis de
( 9 mai 2008, 09:10:02
NENE INCURCI RASELE , ASTA NU E LANDRAS ,E MANGALITA CA SEFUL SAU , NICI ABATOARELE NU O MAI CAUTA DARAMITE ALEGATORII....................
11.   Ptr Costy trimis de
( 9 mai 2008, 14:30:11
Cred ca ai dreptate,nu mai au cautare,pesta porcina a dat iama in ei.Poate ne scapa fostul ministru Flutur de ei,de aceasta data.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei