Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 mai 2008 - Anul XIII, nr. 106 (3787)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Programe

Democrat-liberalii au grijă de sănătatea sucevenilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sănătatea sucevenilor reprezintă o prioritate pe agenda politică a echipei PD-L de candidaţi pentru Primăria şi Consiliul Local al municipiului Suceava. Candidatul PD-L la funcţia de primar, actualul edil-şef Ion Lungu, propune prin programul de administrare al municipiului în perioada 2008-2012 finanţarea de la buget a unui „Program local de prevenire şi educaţie sanitară”, program ce va avea drept scop educarea cetăţeanului pentru evitarea consumului de alcool şi tutun, evitarea expunerii la stres şi pentru practicarea sportului. Lungu a arătat că echipa PD-L care va administra oraşul în următorii patru ani va acorda tot ajutorul necesar pentru construirea Spitalului judeţean de urgenţă, fiind hotărâtă să urmărească îndeaproape finalizarea acestuia şi va sprijini colaborarea cu organizaţiile nonguvernamentale care dezbat şi dezvoltă programe de asistenţă sanitară, socială şi de protecţie a copilului.

Programul PD-L pe sănătate, a precizat Lungu, mai prevede asigurarea asistenţei medicale şi farmaceutice în toate cartierele municipiului, dar în special în Burdujeni şi Iţcani, şi alocarea de fonduri pentru modernizarea şi întreţinerea Spitalului municipal.

„Vom susţine acordarea de sume mai mari de la bugetul local pentru sănătate şi protecţie socială”, a subliniat Lungu.

 

Proiect de promovare a turismului religios

Candidatul PD-L la funcţia de primar al municipiului Suceava a menţionat că biserica va ocupa un loc aparte în programul de administrare propus de echipa democrat-liberală. Lungu a spus că vor fi sprijinite financiar toate cultele religioase recunoscute de lege, proporţional cu numărul de enoriaşi înregistraţi la Direcţia de Statistică şi prin participarea egală a acestora la licitaţii de proiecte privind investiţiile în lăcaşe de cult.

„Vom dezvolta un proiect de colaborare cu Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor pentru educaţie religioasă şi sprijinirea tradiţiilor religioase. De asemenea, vom dezvolta un proiect de promovare a turismului religios în colaborare cu Arhiepiscopia şi operatorii de turism”, a mai spus Lungu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Democrat-liberalii au grijă de sănătatea sucevenilor.
 Vizualizări articol: 795 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Democrat-liberalii au grijă de sănătatea sucevenilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Electoral trimis de
( 8 mai 2008, 11:27:04
Acum toti au grija......de Suceveni pana la votare...
2.   Nu te pricepi trimis de
( 8 mai 2008, 14:12:52
Imi pare rau ca trebuie sa-ti spun ca nu te pricepi sa organizezi un Oras. La "hei-rup" se pricep multi. Cum te gandesti tu la sanatatea oamenilor cand ai distrus toate spatiile verzi, locurile de joaca pentru copii, ai ingramadit oamenii in cartiere prin mansardardarea blocurilor, ai blocat traficul in tot orasul. Cu alte cuvinte l-ai transformat intr-un Sat supraaglomerat. Ai facut niste lucrari neesentiale, iar cele importante nici macar nu stii sa le rezolvi.
3.   Proiecte peste proiecte trimis de
( 8 mai 2008, 14:45:46
...vorba aia, proiectu la nevoie se cunoaste! Nevoia e pe 1 iunie! Proictele? Niciodata!
4.   Pt. primar trimis de
( 8 mai 2008, 19:37:28
BUCATARIA SPITALULUI JUDETEAN ESTE INTR-O STARE DEPLORABILA DE ANI DE ZILE. DE CE NU VA-TI GANDIT CA AR TREBUI RENOVATA PANA ACUM? ATI SCHIMBAT DIRECTORI PESTE DIRECTORI CARE NU AU PUTUT FACE NIMIC PENTRU CA NU AU FOST BANI SI ACUM IN CAMPANIE ATI MAI GASIT O PROMISIUNE- DESARTA BINENTELES- CA VE-TI RENOVA SPITALUL. CAT DIN SPITAL SI CAND? IN MOD SIGUR VA RAMANE PE LISTA DE ASTEPTARE DIN LIPSA DE FONDURI. BANI SUNT, DAR AU ALTA DESTINATIE. NU MAI INCERCATI SA NE AMETITI CU APA. ELECTORATUL NU SE COMPUNE DOAR DIN PERSOANE CU STUDII GIMNAZIALE. SUNT PROBLEME CARE SE PUTEAU REZOLVA PANA ACUM MACAR IN PROPORTIE DE 40% ,DAR DIN TOT CE ATI PROMIS ACUM PATRU ANI NU ATI REALIZAT DECAT 2%. ESTE PREA PUTIN PENTRU PRETENTIILE NOASTRE DE CETATENI EUROPENI. MERGETI IN SIBIU, IN BACAU, IN BRASOV,ETC. SI VEDETI CE AU REALIZAT ACEI PRIMARI, DAR PANA ATUNCI NU INCERCATI SA NE MAI MINTITI. NE-AM SATURAT DE PERVERSI SI IPOCRITI.
5.   Alte impozite.... trimis de
( 8 mai 2008, 21:26:38
oare ce impozite - taxe ,o sa ne mai puna d-l primar dupa alegeri ?
6.   Fluturist trimis de
( 8 mai 2008, 23:32:34
PDl -FLUTUR-LUNGU nu au interesul ca spitalul sa functioneze bine. Interesul este ca spitalul si policlinica bet****da sa aiba clienti sa scata bani ca sa i-si acopere cheltuielile cu investitiile. Mai trist e pentru cei fara bani. Se duc la pliclinica din Areni sa vada afisul cu lungu si flutur. Sa traiti bine.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei