Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 mai 2008 - Anul XIII, nr. 106 (3787)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

După gratii

Cei doi tineri acuzaţi că au sechestrat şi violat o minoră au fost arestaţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei doi tineri reţinuţi de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, fiind acuzaţi că au sechestrat şi violat o minoră în vârstă de 17 ani, au fost arestaţi preventiv, marţi seară, de judecători.

Sergiu Fărtăiş, zis „Coco”, şi Gabriel Asaftei, poreclit „Chinezu”, ambii în vârstă de 20 de ani, au fost încarceraţi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, fiind acuzaţi de viol şi lipsire de libertate.

Anchetatorii au dezvăluit, ieri, că victima celor doi tineri, o elevă în clasa a XI-a la un liceu din Suceava, cu rezultate foarte bune la şcoală, era virgină în momentul în care a fost luată cu forţa de pe stradă şi siluită într-o garsonieră din cartierul Zamca. Minora, mai spun oamenii legii, a rămas cu traume psihice în urma violului, având nevoie de consiliere psihologică.

În faţa judiciariştilor de la Investigaţii Criminale şi a procurorilor, Gabriel Asaftei şi-a recunoscut fapta, povestindu-le anchetatorilor cum amicul său, „Coco”, a bătut-o pe victimă şi a obligat-o să întreţină raporturi sexuale. Asaftei a mărturisit în faţa anchetatorilor că Fărtăiş, după ce şi-a satisfăcut poftele sexuale, i-a cerut şi lui să întreţină relaţii sexuale cu adolescenta în vârstă de 17 ani.

Fapta pentru care cei doi prieteni au ajuns în spatele gratiilor s-a petrecut în seara zilei de 27 aprilie a.c. Victima a fost luată cu forţa de pe stradă, din zona Policlinicii din Areni, şi dusă într-o garsonieră din blocul 48 A, situat peste drum de Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”.

După ce au violat-o, mai spun anchetatorii, cei doi tineri au dus-o pe minoră într-un bar din cartierul George Enescu. Adolescenta în vârstă de 17 ani a reuşit să scape după ce s-a încuiat în baia localului cu pricina şi şi-a sunat părinţii, spunându-le despre coşmarul prin care a trecut.

Atât Sergiu Fărtăiş, cât şi Gabriel Asaftei, au declarat recurs împotriva măsurii de arestare preventivă luată de magistraţii Judecătoriei Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cei doi tineri acuzaţi că au sechestrat şi violat o minoră au fost arestaţi.
 Vizualizări articol: 1665 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.92/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 12 voturi
Cei doi tineri acuzaţi că au sechestrat şi violat o minoră au fost arestaţi3.9512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
( 8 mai 2008, 11:47:14
Animalele dracului. Boratii si jegosii. Omorati`i cu pietre, pe noi ne costa bani ca stau aia in arest si`n pushcarii. Dobitocii! SI, ca bonus, ingropati`le si parintii cu ei! Sper c`o sa aiba parte de sechestrari si violuri prin penitenciare de sa le ajunga! Moarte lor, sa le scuipam gropile!
1.1  RE: ... trimis de
( 8 mai 2008, 13:26:41
TOTAL DE ACORD!!!!!!!!!
1.2  RE: ... trimis de
( 8 mai 2008, 15:19:00
SUBSCRIU! castrati si dup`aia ingropati de vii! jegurile!
2.   In ce tara traim ! trimis de
( 8 mai 2008, 13:24:30
Va dati seama in ce tara traim? Poti fi saltat de pe strada, sechestrat, batut, omorat, in timp ce oamenilor legii li se umfla burtile si gusa de prea mult bine.
2.1  RE: In ce tara traim ! trimis de
( 8 mai 2008, 20:47:45
asa e mie mi a smuls geanta de pe strada chiar in aceeasi zona...si politia n a rezolvat nimic...si aveam lucruri de mare valoare in ea:)
3.   NU ESTE BINE CE ATI FACUT trimis de
( 8 mai 2008, 14:45:17
INLOC SA STATI SA PERTECETI VIATA TOT IN LIBER VA PLACE SA STAI DUPA GRATI MAI BINE VA DUCEATI LA SOSEAUA FALTICENI BUCURESTI SI GASEATI ACOLO MAI ESFTIN DECAT PUSCARIA SFATU MEU ASTA ESTE VATI FACUTO CU MANA VOASTRA SI FAC UN APEL CATRE TOTI BEAIETI DACA VRETI SO FACETI SOSEAUA FALTICENI BUCURESTI ESTE LIBER BAFATA
4.   ... trimis de
( 8 mai 2008, 14:47:09
Sergiulicaaa... ai belit carasu... najpa de tine omule .... erai beat ce draq?straight face
5.   Hmmmm trimis de
( 8 mai 2008, 14:59:44
fufa naibi dupa ce a cautat p*** mai face si reclamati...naspa moment daca aia nu au ****to cum trebuia...sa ma cheme pa mine sa-i arat eu cum se fute
5.1  RE: Hmmmm trimis de
( 8 mai 2008, 15:07:43
daca ai avea cu ce poate tear chema fata....dar cum esti varza...stai in banca ta:)))apropo....cred ca esti invidios...nu ai fost tu in locul ei...nu plange o sa vina si ziua ta:))si atunci vei fi fericit:))))
5.2  RE: Hmmmm trimis de
( 8 mai 2008, 17:17:37
Auzi R32 cand mama ta merge pe strada si vine unu si o f ..te intr o garsoniera asta inseamna ca ea e vinovata sau ca umbla dupa pu-la te intreb si eu sa vad .. si zii **** sa nu faca reclamatii de o pateste ,, da .
5.3  RE: Hmmmm trimis de
( 8 mai 2008, 18:13:37
bai 32 daca as sti cine esti pe cuvant daca nu as face tot posibilul sa treci si tu prin ce a trecut acea fata.Sa de-a Dumnezeu sa nu aflu,ca ai pus-o.Ce pot sa zic despre tine ca esti un f...f mare prost si cu scoala stai la fel.Te rog daca ai sange in tine arata ce ai scris si parintilol tai.
5.4  RE: Hmmmm trimis de
( 8 mai 2008, 18:55:04
Bai 32 mai bine arata-i lui maicata
5.5  RE: Hmmmm trimis de
( 8 mai 2008, 19:52:16
Bai 32 iti doresc sa te prinda niste GAY si sa te sechestreze vreo trei zile si sa ti-o traga sa te sature, jegos si nespalat ce esti!

Daca ai nitel curaj, arata-i si mamei tale ce ai scris, animal imputit ce esti!!

6.   Animale sau bestii? trimis de
( 8 mai 2008, 15:36:55
"Animale sau bestii" sunt acesti 2 indivizi,aceasta-i intrebarea?Daca fata aceea avea 17 ani si era si virgina,nu cred ca a cautat-o cu lumanarea.Acei 2 trepadusi trebuie inchisi ani grei.Sigur ca mai exista si unele fete cate o "cauta" cu lumanarea,dar mai exista si aceasta generatie de "baieti de baieti",niste indivizi fara viitor,ce traiesc din banii si asa putini ai parintilor,care terorizeaza,ameninta si se dau in stamba probabil si datorita "idolilor"lor,manelistii.Pac nenorocit o fata ptr toata viata.Subscriu si eu la cele spuse de "KKK",trebuie inchisi vreme de 15 ani,poate au parte si ei de aceiasi tratatie.
7.   Vi0ol trimis de
( 8 mai 2008, 15:40:37
stimati forumisti. Atunci cind postati un comentariu, faceti un acord intre subiect si predicat sa se inteleaga ceva din ceea ce ati dori dv. sa se inteleaga. Dati dovada ca sunteti niste analfabeti. Doamne, oare suntem in unele triburi din Africa? sau suntem in secolul XXI. si suntem oameni scoliti, civilizati, intrati in Europa, doamne fereste, mai bine taceti si nu mai scrieti nimic pe forum. RUSINE!!!!! pacat de scoala pe care, imi inchipui c-o aveti. In cazul celor cu violul, am mai scris, ar trebhui dusi , in pielea goala, prin oras, citeva zile, ca un exemplu pt. ceilalti. Poate se vor lecui de violuri. Era f.buna metoda pe vremea comunismului ca erau judecati in fata opiniei publice, injurati, scuipati, ce sa mai spui, iti taie rasuflarea as9emenea cazuri , cind esti parinte. Si de fata si de baiat. Nenorocirea este aceeasi. In cazul de fata, 3 familii complet nenorocite,.
7.1  RE: Vi0ol trimis de
( 8 mai 2008, 15:45:40
cine ti-a spus ca erau judecati in fata opiniei publice?
7.2  RE: Vi0ol trimis de
( 8 mai 2008, 17:19:49
ilona ilona vrei sa te dai desteapta , dar nu esti crede ma .
7.3  RE: Vi0ol trimis de
( 9 mai 2008, 09:00:19
ILONA.. de ce scrii cu I din i, iar "sunt" nu il scrii cu i din i "sint" ?
8.   Intrebare trimis de
( 8 mai 2008, 15:43:14
eu sunt de acord ca cei doi sa fie pedepsiti tare de tot dar totusi nu este cam mare distanta de la policlinica la pedagogic? sa duci o persoana cu forta pe toata distanta asta de aprox un km si sa nu te vada nimeni ca "fortezi" acea persoana sau acea persoana "fortata" nu a opus rezistenta indeajuns?
9.   Stiati ca! trimis de
( 8 mai 2008, 16:38:25
Candidatii in alegerile locale au inceput sa bombardeze electorii cu propuneri fanteziste, in speranta ca le vor lua voturile: parade lunare gay, garsoniere de 15.000 de euro, bazine de scufundari subacvatice, astuparea raurilor naravase cu dale de beton pe care sa fie amenajate parcari, telegondole, apa ozonificata, internet gratis. "Gogosile electorale" se lanseaza in toata tara. In Neamt, candidata PNG-CD Mirandolina Vinca ofera un metrou intre satele Chintinici si ****ia, cu sprijin italian, daca va fi aleasa
10.   Ptr ILONA trimis de
( 8 mai 2008, 18:14:26
Draga dar ce vrei sa vezi si tu ceva de faci iluzi sa fie purtati prin oras dezbracati? lasa un nr de tel ca vin si iti arat eu daca vrei sa vezi cevalaughing:))
11.   Ptr BADIGUARD trimis de
( 8 mai 2008, 18:18:59
Auzi ma daca vrei si te tine ne putem si intalni ma baiatule si lasa si tu un nr de tel sa te sun ca asa in spatele monoitoarelor multi va dati viteji, in schimb nu aveti nici o treaba cu realitatea darmite sa mai faci fitze. asa ca mucles hasunes pralea
12.   Pentru R32 trimis de
( 8 mai 2008, 19:36:41
Mai boritule care te dai R32.Intre ceele doua animale care au violat si tine nu exista nicio diferenta.Remarca ta "mucles hasunes pralea" te caracterizeaza drept un cioroi borit venit din corturi unde se spoiesc cazane de alama.
13.   .... trimis de
( 8 mai 2008, 20:44:32
thoamnee eu nu mai trec pe acolo...nuj ce i cu zona aia...acolo mi s a furat si mie geanta...sper sa fie pedepsiti cum trebuie ....k la mine nu s a rezolvat nimic cu politia noastra:)
14.   Pentru PREPURGEL trimis de
( 8 mai 2008, 21:01:07
ma saca sunteti toti prosti si nu ganditi asta nu inseamna ca trebuie sa o dovediti danduva mari acia...cat despre tigan te inseli ma si toti tarani da pa acia iar ptr cunostinta voastra sunteti niste ratati dsi apropo sunt din suceava
15.   Boule trimis de
( 8 mai 2008, 21:31:38
ESTI UN INCULT SI PUN PARIU CA ESTI ,,tigan,, SI FAPTUL CA TE LAUZI CA ESTI SUCEVEAN MA PUNE PE GANDURI.......mars la cort nespalatule
16.   :-S trimis de
( 8 mai 2008, 22:31:04
ba deci nu credeam ca o sa citesc asa ceva intr'un ziar din suceava......vreau sa felicit politia ca "isi face treaba cum trebuie" si are grija de acest oras minunat......cat despre cei 2 le urez ani buni si reci in spatele gratiilor unde cei acuzati pt violuri am inteles ca o duc tare bine acolo.....cazare usoara pe viatza le'ar trebui;) iar pt saraca fata ii doresc sa se faca cat mai bine daca se mai poate si sa nu asculte gura lumii....care va manca .... tot timpu...;)
17.   X trimis de
( 8 mai 2008, 22:55:43
7 lanturi si`o catusa, sa va vad legati de usa! Ai de curu lor ce patesc cand ajung la Botosani de la parnaiasi de acolo .... auleo auleo... vai de curu lor... staiti linistiti oameni buni, cand ajung frumuseii astia doi in penitenciar viata lor e f****a ... pedeapsa ce le`o da judecatoru e PANTALONI SCURTI, puscariasii le da adevarata pedeapsa.... o sa isi doreasca moartea!
18.   10 ani d viatza...life trimis de
( 8 mai 2008, 23:29:17
vai de voi... ce atzi facut mai baietzi....?da-va dreq de ratatzi....dak eram in locu fetei eratzi taiatzi bucatzele
19.   Sau mai dus o zi.... trimis de
( 8 mai 2008, 23:32:33
bai bulangiilor ........voi nici p...la in panntaloni naveti si stiti sa violati:)):)):)) dava draq de prosti sa va dea 30 de ani
20.   Asta-i piesa trimis de
( 8 mai 2008, 23:34:17
Ba dak ajungi sa o iei pe una de pe strada ca sa dai sub piciorush..cu japca..inseamna ca n-ai ce cauta pe strada..nu de alta dar il jtiu pe coco..si nuj nu ma ajteptam la asta..dar dak chiar e adevarat..stitzi voi...o seara o stat el cu p**a la****la ea...acuma o sa stea altzi 10 ani cu P**a la curu lui..;)
21.   Vi sa dus viata pe ..... trimis de
( 8 mai 2008, 23:38:23
nu ganditi wa baietzi ..... dak atata va dus kapu acm suportati consecintele:-
22.   Trist... trimis de
( 9 mai 2008, 00:09:36
trist pt ea... trist pt voi... plm... de astea-s curvele wa ... plm chinezule... meritzi tot ce spun restu... plm...straight face:|:| inca odata trist!
23.   Lepre trimis de
( 9 mai 2008, 01:13:38
La Puscarie ...... 25 ani , nu 15 ca e putin !!!!
24.   Luati-o si pe partea cealalta trimis de
( 9 mai 2008, 03:37:55
eu am trecut acum un an prin asa ceva......dar la mine era o zdreanta si sa dovedit a minti asa zisa minora ...dar lasa baieti k o sa iesiti
25.   Smecheri obositi trimis de
( 9 mai 2008, 08:51:02
bai rahatilor...ati luat o biata fata de pe strada....si ati facut ce ati vrut din ea....buna treaba....dar iata rezultatul...o sa faca aia din parnaie cevor vrea ei cu voi....FETITELOR
25.1  RE: Smecheri obositi trimis de
( 9 mai 2008, 09:02:21
fata.. minora.. ce cauta in.. bar??
26.   Pentru R 32 trimis de
( 9 mai 2008, 08:57:00
bai cadavrule...ai fi si tu vreu nume de baterie elecrica(eu staim de r16)...vorbesti ca sa nu adormi...pun pariu ca esti fiul tragediei...si tragedia este mata...ca asa teai nascut tu a violatu unu...si nu ia reusit avortul...mai dute in ******** de smecher ....mai lasa impresiile...ca pun pariu ca esti unu din aia dupa care urla mama la ora 20 sa fie in casa...cat despre faza care iai scriso lui badiguard cred ac vorbeai de tine cretinule....hai cati las eu numarul ca sincer am placere sa bat prosti....te astept bouleee
27.   Razbunare fara limite trimis de
( 9 mai 2008, 10:48:19
Am sa ma ocup personal de caz, va promit ca acestia doi vor ajunge la celalalt capat al**** (sa vada cum este), de indata ce vor ajunge la parnaie. O sa va distrati, fetitelorlaughing. Cunosc foarte bine cazul, fata era cuminte, virgina, - obisnuiam adesea sa zic ca in cazul unui viol are si victima partea ei de vina, dar credeti-ma pe cuvant, aici NU e cazul. (btw @catalin thone "fata.. minora.. ce cauta in.. bar??" 1. au luat-o de pe strada in jurul orei 20.00, in bar au dus-o cu forta 2. oricum la 16 oricine dintr noi, cuminte sau nu a fost sa bea un suc sau o bere, nu e motiv sa fi violattongue. Oricum , am sa urmaresc indeaproape cazul si am sa ma distrez, mai ales ca unul din ei va intra si curand in sevraj, deci distractia lui va fi si mai mare .
28.   Bv ... trimis de
( 9 mai 2008, 14:45:34
eee Frumoswinking dat totusii trebuia sa va ganditii sii la altii sa ne chematii sii pe noiwinking ...hee hee) bafta in fine in suceava asta Bdj centru g . e Nu e Vb ka esti fata te ia de pe strada sii te violeaza in ziua de azi ... sii baiat dak esti tot un **** faci ka exact la fel patestiiwinking in fine suntem in suceava ... BdJ G . e Obcini ... cartierul Lupilor raihee hee ...
29.   Ia-ma si pe mine trimis de
( 9 mai 2008, 17:29:35
asa e anonim...dar am auzit ca tu iei oameni cu japca de pe strada si le ********, distrusule.
30.   Jos cenzura trimis de
( 9 mai 2008, 17:31:25
******** = le executi o felatie (fuga la dictionar)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei