Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 mai 2008 - Anul XIII, nr. 106 (3787)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Bine că s-a dus!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ieri s-a încheiat o nouă (aiurea!) ediţie de campionat naţional. Una în care Liga lui Mitică a terminat tot arsenalul de golănii pe care mintea omenească (neapărat bolnavă) şi le-ar putea imagina. Ultimele două etape (fără cea de ieri, care nu începuse încă la ora la care scriam eu articolul) au însemnat atâtea fapte penale încât te miri că mai sunt câţiva dintre protagonişti liberi. Te miri însă numai dacă eşti străin-străin sau măcar străin de apucăturile de azi şi din totdeauna ale fotbalului ăstuia mai puturos decât o turmă de sconcşi. Nici n-am apucat bine să ne minunăm şi să ne îngrozim de tupeul cu care, la scenă deschisă şi în văzul întregii naţii, Buzăul îndrăznea să învingă o Craiovă care, săraca, nu ştia cum să mai gonească mingea din faţa porţii mai mereu goale (că ăia de la Buzău ar fi, de fapt, o echipă bunicică, dacă nu i-ar lipsi portarul şi fundaşii şi dacă mijlocaşii şi atacanţii ar afla cu ce treabă sunt pe-acolo!), nu de alta, dar luaseră deja lozu’la dublu, adică şi pe golănia cu Steaua Mare (eh!) de cu o săptămână mai devreme, că, mai pe înserat, dar cumva haiduceşte, pe ascunselea, la Piatra Neamţ scena puşcăriabilă s-a jucat la indigo. Cu menţiunea că, dacă la jmecherii de Buzău, porcăria s-a rezumat la un 1-0 greţos, vânzarea de la Piatra Neamţ s-a lăsat cu „şău”, adică 3 goluri – unul mai urât mirositor decât celălalt –, cel mai haios fiind totuşi acela al oaspeţilor, care s-au îngrozit, cred, la ideea că ăia fiind aşa de tâmpiţi, e posibil să le mai dea, dintr-o altă nefericită întâmplare, şi golul de 2-2. N-a fost. Acum, că s-a încheiat porcăria, vă mai întreb ceva: pe ăia cu vânzările de meciuri la pungă, nu i-a legat nimeni, că „nu sunt dovezi”, dar pe idioţii de la Comisia de Apel care întâi i-au suspendat, apoi le-au dat drept de joc (neavând dreptul!) celor doi de la Galaţi, pentru ca apoi să le dea, zilele trecute, meci pierdut, cine-i leagă? Iar ca toată haznaua să-şi împrăştie întreaga duhoare, ştiţi, desigur, ce urmează: ca penalii de la Steaua şi la fel de penalii de la Cluj să ajungă în grupele alea care le-au luat minţile, de unde să aducă, ca de fiecare dată, tot 0 puncte. Pariază cineva că mai multe nu luăm? Cu tot cu Europenele!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bine că s-a dus!.
 Vizualizări articol: 1111 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bine că s-a dus!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei