Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 mai 2008 - Anul XIII, nr. 106 (3787)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Strada Privighetorii

Viorica întreabă, Angela răspunde

Viorica: “Doamna Zarojanu, vă rog din suflet să rezolvaţi problema străzii Privighetorii, pentru că am insistat de multe ori şi la domnul primar şi totuşi nu s-a rezolvat nimic.

Angela: “Vă mulţumesc pentru că aţi ridicat această problemă gravă a cetăţenilor nu numai de pe Strada Privighetorii, ci şi a celor care locuiesc în cartierul ANL. Strada Privighetorii este impracticabilă. Aşa cum arată ea, acum ar fi trebuit să fie închisă. De trei patru ori am venit personal şi am constatat degradarea acestei străzi. Am insistat pe lângă primarul în funcţie şi mi-a promis că va rezolva problema. Eu am propus să se înceapă refacerea în paralel a străzilor Mitocului şi Privighetorii. Din postura mea de viceprimar nu pot decât să insist şi pe această cale şi sper ca domnul Lungu să citească acest articol şi să înceapă imediat repararea acestei străzi, pentru că este o mare urgenţă. Vă rog, domnule Lungu, ca atâta vreme cât mai suntem împreună în administraţia suceveană să ţineţi cont de această rugăminte. Încă o dată vă mulţumesc, doamnă Viorica, şi îi rog pe ceilalţi cetăţeni să mă ajute ca până acum.

P.S. Aştept în continuare întrebările dumneavoastră la numărul de telefon 0230-210020, precum şi pe mail-ul angelazarojanu.raspunde@gmail.com.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Viorica întreabă, Angela răspunde.
 Vizualizări articol: 645 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Viorica întreabă, Angela răspunde5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   LINGAI FALIMENTARI trimis de
( 9 mai 2008, 04:48:15
Lungu a tradat traditia familiei de liberari din neam in neam cum sa nu tradeze promisiunile electorale. SUCEVENI! aveti ocazia sa scapati de lingai si tradatori gen lungu. VOTATI CU MINTEA NU CU INIMA!!!!!!
2.   Problema rezolvata trimis de
( 9 mai 2008, 14:39:53
La intrebarea d-nei Viorica,daca citesti raspunsul Angelicai,constati ca i-a rezolvat problema.Ati vazut,ce simplu este! Un pic de abureala si aproape ca a "prostito"."Votati-o"!!!!A isi pune singura intrebari si apoi raspunde.

Apropo:Viorica nu cumva este vecina ei?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei