Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 mai 2008 - Anul XIII, nr. 106 (3787)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Liberalii câmpulungeni, echipă unită în sprijinul candidatului la primărie

Liberalii câmpulungeni merg în alegeri cu o echipă de specialişti recunoscuţi în diferite domenii de activitate. Aceasta este formată din actualul primar Gabriel Constantin Şerban, directorul general Nicolai Vranău, administratorul de firmă Mircea Giosan, directorul executiv Gavril Chirodea, fermierul Ioan Piticari, administratorii de firmă Gheorghe Raţu şi Ilie Bilinschi, directorul de agenţie Dan Andrei Timu, administratorul de firmă Elena Nisioi, inginerul Nicolai Moroşan, profesoarele Sânziana Toma şi Nicoleta-Geta Dumitrescu, inginerul Cornel Florinel, Costeliuc, tehnicianul Corneliu Petru Berenţan, economistul Vasile Mihalea, profesorul Iuliu Paţa, maistrul Gheorghe Ţăran, directorul economic Floarea Tîmpescul, inginerul Sandi-Narcis Mihăilă, asistentul manager Gabriel Adrian Rusu, inginerul diplomat Anca Violeta Ţîmpău şi expertul evaluator Teodor Sologiuc.

Candidaţii pentru funcţii de consilier local din partea organizaţiei municipale PNL Câmpulung Moldovenesc alcătuiesc o echipă unită şi afirmă că vor să sprijine total eforturile candidatului la funcţia de primar al municipiului, Gabriel Şerban, pentru continuarea proiectelor începute deja de acesta în calitate de primar în funcţie.

Solidaritatea liberalilor câmpulungeni este exprimată în numele întregii echipe de directorul executiv Gavril Chirodea, unul dintre candidaţii la funcţia de consilier local: „Mărturisesc că am acceptat să candidez în primul rând deoarece doresc foarte mult ca programul început de actualul primar să fie finalizat în mandatul care urmează. În al doilea rând, pentru că sunt cetăţean al acestui municipiu de peste 25 de ani şi am o experienţă în actul de conducere tot de peste 25 de ani, am susţinut toate acţiunile întreprinse pentru ca municipiul nostru să devină o staţiune turistică şi o localitate curată. Din păcate, după 1989 şi până în 2004, când funcţia de primar a fost câştigată de actualul primar Gabriel Şerban, nu s-a făcut aproape nimic în acest sens. Sunt convins că noi, cu actuala echipă de viitori consilieri locali, putem susţine primarul să realizeze cît mai multe dintre obiectivele pe care le propunem câmpulungenilor”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii câmpulungeni, echipă unită în sprijinul candidatului la primărie.
 Vizualizări articol: 1005 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Liberalii câmpulungeni, echipă unită în sprijinul candidatului la primărie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Xxx trimis de
( 8 mai 2008, 15:58:35
Multa bafta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2.   Picnic PNL? trimis de
( 8 mai 2008, 17:06:38
Inafara de Giosan,Berentan si Chirodea care mai muncesc cat de cat, restu is la furat, inclusiv ala de la tineret! Vranau e eternul filozof iar Serban o sa piarda primaria din cauza ca, sper sa citeasca aceste randuri, CA E PREA COMOD! Da-le bice si punei pa munca mama lor!
2.1  RE: Picnic PNL? trimis de
( 9 mai 2008, 00:29:43
Astia hoti, aia ( psd & pd-l) si mai mari hoti, mama lor la toti.

Melodia e tare:

http://es.youtube.com/watch?v=
3.   Lectie de starpire a ..javrelor trimis de
( 9 mai 2008, 20:53:21
Aceste lighioane bipede vor sa ingroape aceasta asezare pe inca patru ani. Biata asezare si asa napastuita de cateva dintre figurile de mai sus se scufunda in mocirla chiar si cu fotografia catorva dintre cei de mai sus. Toti din fotografie nu urmarescdecat prima de consilier si avantajele functiei si nimic mai mult. Daca s-ar arata vestitul hingher,ar face bani multi cu pielea acestor ...javre.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei