Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 mai 2008 - Anul XIII, nr. 106 (3787)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Forţare

Numele lui Orest Onofrei, folosit abuziv în campanie de către PNŢ-CD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Subprefectul judeţului Suceava, Orest Onofrei, a anunţat că va depune o sesizare la Biroul Electoral Judeţean, prin care reclamă faptul că numele său este folosit pe afişele electorale ale PNŢ-CD. Aceasta după ce în ultimele zile, pe panourile electorale din municipiul Suceava au apărut afişe PNŢ-CD, în care acest partid transmite electoratului că „Votând candidaţii PNŢCD, votaţi valoarea!”, enumerându-i apoi pe toţi candidaţii ţărănişti pentru funcţia de primar al Sucevei. Printre aceştia se numără şi Orest Onofrei, în prezent subprefect de Suceava, care a candidat din partea acestui partid în anul 2000, dar şi Eugen Girigan, candidat în anul 2004, în prezent membru PSD.

Înalt funcţionar public, postură din care nu poate să facă politică, subprefectul Orest Onofrei a declarat că personal nu şi-a dat acceptul ca numele său să fie folosit pe afişele PNŢ-CD.

„Pe de o parte mă onorează faptul că mi s-a apreciat valoarea. Cu toate acestea, folosirea numelui meu este absolut ilegală. Mai mult, cred că este anormal să foloseşti numele unui înalt funcţionar public în campania electorală”, ne-a declarat Onofrei. El a adăugat că va depune o sesizare la BEJ Suceava, prin care va solicita un răspuns privind legalitatea „iniţiativei”  celor de la PNŢ-CD.

 

Ţărăniştii susţin că afişele sunt legale

La rândul său, fostul ţărănist Eugen Girigan, şeful SC „Drumuri şi Poduri” SA Suceava, a precizat că PNŢ-CD i-a folosit numele fără acceptul său. El a precizat că prezenţa numelui Eugen Girigan pe afişele ţărăniştilor poate fi considerată doar o „găselniţă electorală”.

„A fost o surpriză şi pentru mine să văd numele meu pe aceste afişe. Nu au avut acceptul meu, dar nu cred că este o încălcare a legii. Consider că sunt vinovaţi moral pentru că mi-au folosit numele”, a mai spus Eugen Girigan.

Contactat telefonic, preşedintele PNŢ-CD Suceava, Petre Juravle, a declarat că folosirea numelor celor doi este perfect legală, considerând că ţărăniştii încearcă să le transmită sucevenilor că întotdeauna şi-a promovat cei mai valoroşi membri de partid.

„Vrem să arătăm că partidul nostru a avut oameni extrem de serioşi. Considerăm că nici nu trebuia să avem acceptul lor, pentru că atât Orest Onofrei, cât şi Eugen Girigan fac parte din istoria PNŢ-CD Suceava. Mai mult, nu cred că prezenţa lor pe afişele noastre le creează prejudicii de imagine”, consideră Juravle.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Numele lui Orest Onofrei, folosit abuziv în campanie de către PNŢ-CD.
 Vizualizări articol: 977 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Numele lui Orest Onofrei, folosit abuziv în campanie de către PNŢ-CD1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asta le mai trebuia trimis de
( 8 mai 2008, 14:43:43
si asa lupta baietii pt supravietuire ca le-au mai trantit una in cap!
2.   Ati gresit sarmani taranisti trimis de
( 8 mai 2008, 17:26:32
Sloganul vostru "Votind candidatii PNTCD,votati valoarea" a reusit sa trezeasca indinarea unui inalt functionar public,ratacit pe scena politica (si nu numai) si a unui alt revoltat ajuns pe drumuri si poduri tot datorita voua,care nu i-ati lasat la locurile lor(coada vacii si carari umbroase) si i-ati facut directori,prefecti si acum iata si recunostinta lor :"va fac" la rindul lor raspunzatori de folosirea numelor ilustre ale acestor profitori"de valoare".Cred ca se invirte in mormint Konrad si adevaratii patrioti taranisti,care n-au "beneficiat" decit de ani grei de puscarie,confiscari de averi, umilinta si teama cit incape si v-au scos in fata pe voi,alde Onofrei si Girigani sa beneficiati de jertfele lor.Rusine sa va fie ! P.S. Nici daca v-ar fi pus mutrele pe suluri de hirtie igienica,n-ati fi avut dreptul sa va indignati in halul asta,cazaturi ce sunteti....
3.   Personalitati de renume mondial trimis de
( 8 mai 2008, 17:52:29
linge-scuipa, linge-scuipa

girigan si cap de curca
4.   (continuare p.2) trimis de
( 8 mai 2008, 18:44:03
Asadar,ati gresit sarmani,dar stimati,taranisti (poate spune cineva fara sa-i crape obrazul,aceleasi modeste cuvinte despre PD-Laturi?),nu acum cind v-ati folosit de numele unor ilustri necunoscuti(atunci),in incercarea de a mentine,macar in memoria colectiva ,un partid ce a facut pentru Romania mai mult decit toate partidele actuale la un loc , ci atunci cind le-ati permis unor asemenea nulitati ,sa vorbeasca si mai ales sa profite de naivitatea unor oameni ce nu puteau sa admita ca cineva poate fi atit de ipocrit si profitor ,urcindu-i in demnitati nemeritate.Din pacate ceea ce a fost in Bucovina a fost in toata tara si mai ales acolo sus (va aduc aminte ca Incrucisatorul Traian a fost virful de lance al nemernicilor ce au distrus PNTCD,deoarece nu putea sa suporte ca primul ministru de atunci,Victor Ciorbea,in dorinta lui de a face ceva pentru tara,ii punea sa munceasca,in frunte cu el ,pina la ore tirzii in noapte)Ce-i place lui sa faca noaptea ne demonstreaza acum ...
5.   A uitat asa iute....? trimis de
( 8 mai 2008, 19:36:53
Oreste draga, taranistii ti-au dat VALOAREA de care vorbesti....ar trebui sa le pupi talpile....datorita lor ai acum casa in buricul targului....neam nerecunoscator si profitor...toti ai lui ONUFREI....RUSINE........Te vede cel de sus....
6.   Impartial... trimis de
( 9 mai 2008, 00:03:03
Faptul ca d-l Onofrei vrea sa fie impartial este un pas spre o "tinuta" de euro-demnitar. Asa se cunoaste valoarea si respectul de sine si implicit fata de cetatean. Ca a devenit profesionist deranjeaza pe unii, dar de ce sa nu invatam si noi sa ne comportam cu responsabilitate acolo unde activam? Nimeni nu-i cere sa renege trecutul, dar in cazul sau si in campanie electorala sa-i foloseasca numele ii poate aduce grave daune morale(e o posibila cauza de demitere).Si asa a fost "penalizat"(cine l-a tras pe sfoara?) ca nu a raspuns unor "comenzi" venite dintr-o anumita directie. Asa ca nu suntem noi cei care sa-l judecam, are cine...
7.   Onofrei trimis de
( 9 mai 2008, 00:18:54
sa ne pupatzi unde nu ne bate soarele pe toti onofreiilaughing complexatzilor
7.1  RE: Onofrei trimis de
( 9 mai 2008, 05:05:59
Rusinica MARGINEAN 2, ca va supara ADEVARUL. VErificati si vedeti daca mai exista om fara caracter ca onofrei. UN MARE LINGAU SI AVAR DUPA FUNCTIE. Un traseist si turist prin partide.
8.   PARVENIT PRIN POLITICA trimis de
( 9 mai 2008, 10:49:55
CINE ESTE ONOFREI?? UN PARVENIT INCULT SI IMORAL, CARE FACE CAZ POATE L IA CINEVA IN SEAMA. BINE CA SI FACUT DOUA PENSIUNI DE CAPACITATE , CARORA LE A DAT NUMELE FIICELOR, A TURNAT FUNDATIA SI PENTRU A TREIA CARE URMA S O TERMINE PANA LA TOAMNA R U S I N E R U S I N E PENTRU EL SI CEI CARE L AU PROMOVAT , UN INCULT SI UN NESATUL AI SUPT PREA MULT. CASELE AU FOST TRATAMENTELE DE TROMBOFLEBITA DIN AUSTRIA. LEMN SA FIE SI PADUREA CARE PLANGE.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei