Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 mai 2008 - Anul XIII, nr. 106 (3787)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comunicat de presă - PNL

Miza electorală ajunge la cote incredibile în Comuna Moara

Primarul Comunei Moara şi candidatul PNL pentru Primărie, David Laurenţie, ne-a declarat că în cadrul şedinţei de Consiliul Local din data de 6 mai 2008, consilierii locali ai PD-L au votat împotriva unui proiect de rectificare bugetară prin care se doreşte repararea drumului comunal 71C, care este deteriorat în proporţie de 90%.

Primarul David Laurentie  ne-a explicat că fondurile necesare pentru această lucrare, 600.000 RON, au intrat în contul Primăriei Moara în urma unei cereri de finanţare adresate Guvernului României după ce în prealabil s-a realizat un studiu de fezabilitate şi un proiect.

Cu toate acestea, consilierii locali Blîndu Ioan, Cîrlan Liviu, Oniu Simion, Miron Ioan, Cozaciuc Aurelian şi Naharneac Vasile au votat împotriva acestui proiect, luând în calcul faptul că actualul primar ar mai câştiga câteva voturi, dar bătându-şi joc de cei care acum 4 ani i-au ales consilieri şi i-au pus să muncească în interesul întregii comune. Aşa înţeleg reprezentanţii PD-L să facă politică, obligând locuitorii Comunei Moara să utilizeze un drum cu sute de gropi.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comunicat de presă - PNL.
 Vizualizări articol: 702 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comunicat de presă - PNL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu e asa peste tot? trimis de
( 8 mai 2008, 14:58:40
Asa este peste tot nu numai in moara! Responsabilitatea fata de votul primit este 0 in randul clasei politice, asa ca situatii de genul nu ma mira..Presupun ca la Moara ies PD-L-istii in fata si spun ca asfalteaza ei drumul, prostimea, nestiind care e defapt situatia, sau nemanifestatnd un interes sa mearga macar odata la o sedinta de Consiliu Local, sa vada cu ochii lor cum si ce voteaza idilii lor!
2.   Deshideti ochii ! trimis de
( 8 mai 2008, 17:55:50
Cetatenii comunei Moara sa nu mai trimita in viitorul Consiliul Local astfel de persoane de tipul celor enumerati mai sus.

Intrebatii stimati cetateni ce-au facut pentru comuna pe timpul celor 2,3 mandate de alesi al comunei. In fiecare campanie electorala vin in fata dumneavoastra si cu nerusinare promit ca vor face si drege. Dar nu spun si pentru cine? Ca la ei se vad promisiunele in case, masini, terenuri. Pe cand in comuna nu s-a facut nimic. Singura realizare este 1 Km de astfalt facut prin imprumut bancar, prin care s-a indatorat primaria pe urmatorii 5 ani de zile.

Deshideti ochii si numai trimiteti astfel de persoane in Consiliul Local. Nu va lasati prostiti de promisiuni desarte si de pomeni electorale! Uitativa la ei cum isi schimba partidul, eri erau in PSD, sau PD si azi in PDL, nimic nu conteza decat interesul personal. Cum mai puteti avea incredere in astfel de oameni?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei