Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 apr 2008 - Anul XIII, nr. 85 (3766)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Transfer

Democraţii din Fântâna Mare au trecut la PNL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numărul democraţilor care decid să se alăture liberalilor continuă să crească. Secretarul general adjunct al PNL Suceava, Brînduşel Nichitean, a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că toţi membrii organizaţiei PD din comuna Fântâna Mare au decis să nu continue activitatea politică în cadrul PD-L, preferând să se înscrie în PNL.

Nichitean a arătat că alături de liberali a trecut şi preşedintele organizaţiei PD din Fântâna Mare, Gheorghe Acatrinei.

„Din discuţiile avute cu democraţii din această comună, aceştia s-au declarat nemulţumiţi de modul în care deputatul PD-L Romică Andreica discută cu ei şi cum îşi desfăşoară activitatea în teritoriu. Deci, într-un fel, Romică Andreica este ajutorul meu în a-i aduce pe democraţi alături de noi”, a spus secretarul general adjunct al PNL Suceava.

Pe de altă parte, el a acuzat faptul că în mai multe localităţi sucevene, membri ai PD-L exercită presiuni asupra populaţiei pentru a vota cu această formaţiune politică.

Brînduşel Nichitean a dat ca exemplu comuna Ciprian Porumbescu, unde primarul acesteia, Dumitru Nimiţan, îi ameninţă pe oameni că îi va bate în situaţia în care nu va vota cu el pentru un nou mandat. Mai mult, Nichitean susţine că în localitatea Drăgoieşti, directorul şcolii cu clasele I-VIII, Teodor Hrişcă, îi ameninţă pe părinţii elevilor că în situaţia în care nu vor vota cu el la alegerile locale, copiii vor fi exmatriculaţi din şcoală.

„Sunt comportamente anormale, care nu ar trebui să mai existe. Dar se pare că mai există oameni cu mentalităţi bolşevice, care consideră că dacă cineva nu e de partea lor trebuie numaidecât înlăturat”, a încheiat Brînduşel Nichitean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Democraţii din Fântâna Mare au trecut la PNL.
 Vizualizări articol: 938 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Democraţii din Fântâna Mare au trecut la PNL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asa sa fie? trimis de
(10 apr 2008, 13:10:50
despre activitatea din teritoriu a d-lui Andreica, faptul ca rude ale sale candideaza la Bogdanesti pentru consilier local pe listele PSD , spune totul.

Asa ca nu sunteti singurul "ajutat" d-le Nichitean.
2.   Pacat de oamenii de rand. trimis de
(10 apr 2008, 13:14:29
O haita de sacali , dornici de sange. Ne vor devora pe toti.Ne v-a fi foarte greu sa restabilim ordinea , respectul,disciplina ,patriotismul dragostea pentru aceasta tara. Nu ne vom reveni curand. Pacat. Ne-ar trebui un brat rigid , un brat armat. Este cam tarziu ,sunt oameni care nu mai au timp sa astepte ,cosul abundentei promis de fiecare ales. Pentru un cont in banca , i-si vand tara. Alta data , se spunea ca romanul este frate cu codrul , mai nou este frate cu contul.!...
3.   Hmmm ? trimis de
(10 apr 2008, 15:07:42
ne putem intreba DE CE ? migratia asta politica nu cumva inseamna ca PD-L'ul nu mai e umbrela sub care sperau sa se adaposteasca sobolanii ? hmm, interesant si (ca orice sobolan) simte ca se scufunda nava si fuge (din instinct)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei