Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 apr 2008 - Anul XIII, nr. 85 (3766)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reproşuri

Candidatul PD-L la Primăria Câmpulung îl acuză pe primar că n-a colaborat cu conducerea CJ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PD-L la Primăria Câmpulung Moldovenesc, Cristian Cuciureanu, i-a reproşat, miercuri, primarului liberal în exerciţiu, Gabriel Şerban, că a blocat licitaţia pentru desemnarea unui operator de gaz metan în cadrul programului „Suceava - Utilităţi şi mediu la standarde europene”, derulat de Consiliul Judeţean Suceava. Cuciureanu a declarat, într-o conferinţă de presă, că din cauza „barierelor politice”, între administraţia liberală a oraşului său şi cea social-democrată a Consiliului Judeţean nu a existat cooperare şi că de acest lucru se face vinovat primarul PNL Gabriel Şerban.

„Lipsa de colaborare cu administraţia judeţeană a fost un factor care a împiedicat dezvoltarea Câmpulungului. Se vorbeşte adesea că, atunci când preşedintele în exerciţiu al Consiliului Judeţean a venit la Câmpulung, primarul nu şi-a găsit timp să-l primească, la începutul mandatului, şi probabil s-a realizat o rupere în ceea ce priveşte relaţiile cu judeţul.

Se cunoaşte că la Câmpulung, când s-a făcut licitaţia pentru operatorul de gaz, respectiv firma Ecotermgaz Bucovina, unul dintre consilierii locali PNL a recunoscut că primarul a făcut o petiţie la Ministerul Economiei, prin care n-a fost de acord cu această firmă. Eu cred că a asta fost o greşeală, făcută pe spatele câmpulungenilor, că de 3 ani nu au căldură”, a declarat Cuciureanu.

Întrebat dacă el, în locul lui Şerban, ar fi colaborat cu Gavril Mîrza la „Utilităţi şi mediu”, candidatul PD-L la Primăria Câmpulung a răspuns: „Eu aş fi colaborat. Este necesar să se treacă peste bariera politică şi să se colaboreze”.

 

Cuciureanu condamnă „aventurierii” de la fostul URR

Cristian Cuciureanu a mai spus că echipa cu care PD-L candidează pentru conducerea municipiului „poate aduce schimbarea” şi că a identificat până acum 8 puncte sensibile ale concitadinilor săi: lipsa locurilor de muncă, infrastructura, serviciile sociale, sănătatea, educaţia şi asistenţa socială, lipsa unui sistem de termoficare şi a apei calde, lipsa locuinţelor pentru tineri, curăţenia oraşului, lipsa unei strategii de dezvoltare prin intermediul fondurilor europene şi necesitatea dezvoltării turismului.

„Nu venim la primărie şi în Consiliul Local de dragul unei funcţii. Avem o carieră în spate şi dorinţa şi forţa de a face ceva bun pentru Câmpulung.

Nu este o echipă de aventurieri, ca acum 4 ani, când tinerii care au pornit asaltul la primărie şi au avut sprijinul câmpulungenilor s-au trezit cu o pălărie prea mare”, a spus candidatul.

Întrebat dacă printre „aventurieri” se număr şi colegul său de partid, viceprimarul Ovidiu Tudorici, Cuciureanu a apreciat că şi numărul 2 în primărie are o vină în starea oraşului, pentru că a acceptat „să plimbe două hârtii prin primărie, după ce i s-au luat atribuţiile”.  

În opinia sa, Tudorici ar fi trebuit să-şi dea demisia şi consiliul local să aleagă un alt viceprimar.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidatul PD-L la Primăria Câmpulung îl acuză pe primar că n-a colaborat cu conducerea CJ.
 Vizualizări articol: 1855 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Candidatul PD-L la Primăria Câmpulung îl acuză pe primar că n-a colaborat cu conducerea CJ3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ,,Nu venim la primarie si �n Consiliul Local de dra trimis de
(10 apr 2008, 11:06:00
nu de dragul functiei , ci de dragul malaiului pe care il aduce functia!

ca deh , la silvic s-a imputit treaba , acu trecem la stil mare.

2.   Iarta-i doamne ca nu stiu ce fac trimis de
(10 apr 2008, 11:34:28
In primul rand, licitatia ptr. desemnarea operatorului de gaz nu a fost la C-lung. ci la ministerul EC. si Comertului si nu era nimic de ascuns prin faptul ca Dl. primar Gabriel C-tin Serban, a facut o adresa la ministerul Ec.prin care se cerea urgentarea organizarii licitatiei ptr. desemnarea unui operator individual (hotararea luata in consiliu local in luna August 2004) si nu la pachet cum se dorea in C.J. cu toate cele 52 de localitati prin intermediul mult contestatului program "Utilitati si mediu" prin "Bucovina Ecoterm Gaz" program si firma contestata chiar de actuala conducere PD minus L. Asa ca santeti intr-o grava eroare Dl. Cuciureanu.
3.   Eu cu cine votez trimis de
(10 apr 2008, 11:44:20
D-le director , era mai bine la liceu ; cate un bac..., cate o admitere....tot la malai va este gandul. Promisiuni toti faceti in campanie doar nu va doare gura.
4.   ESTI IN EROARE TOTALA trimis de
(10 apr 2008, 12:15:51
DUMNEATA NU CUNOSTI TOATE DEDESUPTURILE: ACEASTA AFACERE ESTE A LUI MIRZA SI AI LUI: EI DOREAU SA PUNA MINA PE BANI SI COMISIOANE. ACUM EI PREDAU CONDUCTELE DE TRANSPORT LA TRANSGAZ PE GRATIS, CONDUCTE FACUTE DIN BANII BUGETULUI SUCEAVA IN LOC SA FIE FOLOSITI PENTRU: STRAZI, SCOLI, GRADINITE, SPITALE, ETC. IN JUDETUL SUCEAVA, DAR BUZUNARUL PROPRIU E CEL PRIORITAR - PLATFORMA BARONULI MIRZA, DE CIND ESTE SI CERSESTE IN CPONTINUARE VOTUL PENTRU A RAMINE IN FRUNTEA JUDETULUI. DACA SE APROBA CEREREA D-LUI PRIMAR MUNICIPIUL CIMPULUNG AVEA GAZE NATURALE IN TOT ORASUL DE PESTE TREI ANI, ASA CUM ARE RADAUTIUL, UNDE PRIMARUL FRUNZA, CHIAR COLEG DE PARTID CU MAFIOTUL MIRZA A ALES VARIANTA BUNA PENTRU OAMENII SAI. TOT ASA A VRUT SA FACA SI ACTUALUL PRIMAR DAR MAFIOTII PSD SI MIRZA CU AI LUI AU UMBLAT CU FALSURI, PREZENTIND EXTRASE DE CONT FALSE LA LICITATIE. DE ACEEA JUSTITIA A ANULAT LICITATIA MASLUITA DE INTERVENTIA BARONILOR CARE DOREAU SA PUNA MINA PE BANII GARANTATI DE GUVERN SI SA FACA LUC
5.   EXCROCHERIA NEREUSITA trimis de
(10 apr 2008, 12:20:58
NOI AM VRUT SA PUNEM LA CALE O EXCROCHERIE CARE SA NE ASIGURE NOUA (MIRZA, EU, P.S.D-ISTI, ETC.,) SI URMASILOR, URMASILOR, URMASILOR NOSTRI O VIATA FARA GRIJI, DAR NU A TINUT. BRAVO CELOR CARE NE-AU DEPISTAT LA TIMP. PACAT CA SUFERA SI AU SUFERIT CIMPULUNGENII, OAMENI NEVINOVATI, DAR SPERAM CA ACEST OM AL RAULUI DIN JUDET SA FIE ELIMINAT, NEGLIJAT LA ALEGERI. OAMENI BUNI ALEGETI OAMENI TINERI, VERTICALI. MIRZA LASANEEEEeeee.....
6.   Stiti de ce nu a ajuns pana acum gazul? trimis de
(10 apr 2008, 12:28:42
Stiti de ce nu a ajuns pana acum gazul? ... Serban cu Marza s-au certat de la bani! Marza i-a propus prea putin , Serban l-a injurat si a plecat. De atunci nu a mai vorbit deloc cu Marza. De atunci Marza nu a mai dat bani deloc pentru Campulung. Daca vreti sa stiti de ce arata orasul asa...din cauza certurilor pentru bani dintre Marza si Serban.
7.   Asteptam de mult. trimis de
(10 apr 2008, 14:05:14
Domnule director,sunt cinci legislaturi la rand ,de cand campulungenii asteapta o schimbare , nu a fost sa fie.Am vazut ca promiteti ,ca mai toti la inceput,ca a-ti avea alternatie si vreti sa aduceti o schimbare,sa nu fie din rau in mai rau.Ra manem optimisti.A-ti mai spus ,ca a-ti avea in spate o cariera ,: care Pecistea s-au Paraul Cailor ???....Domnule director ,daca ve-ti iesi biruitor in alegeri ,sa fi-ti barbat ,stapan pe situatie sa scoateti acest orasel din mocirla si mizeria in care se afla. Campulungenii va vor fi alaturi. Succes in alegeri!...
8.   Jos cenzura trimis de
(10 apr 2008, 14:18:09
De ce nu merge postarea?
9.   Partea I trimis de
(10 apr 2008, 14:27:28
In martie (23.03-Monitorul) PDL a afirmat prin deputatul Andreica "ca planeaza un semn de intrebare" si asupra TVA primita de Buovina Ecotermgaz, practic o firma capusa creata pentru a beneficia de TVA si a insela statul". In urma unui control al ANAF s-a descoperit ca "in cazul rambrsarilor de TVA catre Bucovina Ecotermgaz se pot retine si aspecte care trec pragul legal, fiind posibila producerea unei infractiuni".
10.   Partea a II-a trimis de
(10 apr 2008, 14:28:27
Adica, pe de o parte PDL e total impotriva firmei care trebuia sa distribuie gaz in judet, datorita "manariilor" are se faceau pe acolo (vezi controlul ANAF), iar pe de alta parte Cuciurean le-ar fi dat unda verde celor de la Bucovina Ecotermgaz. Declaratiile PDL-ului se bat cap in cap. PDL, prin Pardau, a spus ca "sunt foarte multe dubii referitoare la derularea celui mai mare proiect de utilitati din Suceava" (Utilitati si mediu-CJ), iar Cuciurean declara senin: "Eu as fi colaborat".

Dl Cuciurean, n-aveti pic de caracter, faceti doar afirmatii calomnioase. RUSINE!
11.   RE:Adi trimis de
(10 apr 2008, 15:01:56
Ai mare dreptate.... imi pare rau de miniciunile politicienilor si de modul in care sunt ei de la o zi la alta, in sensul ca acum o luna ziceau ceva iar ieri in marea conferinta de presa contraziceau ceea ce au zis acum o luna. Pana sa candideze Cuciurean aveam o parere mai buna despre el.... dar mi-am schimbat-o... nu il voi vota din aceste considerente ca este un om viclean si mincinos... care intr-o zi zice ceva in alta altceva... D-nule Cuciurean d-voastra credeti ca oamenii nu citesc presa... ca nu mai tin minte de la o zi la alta.... ce face politica din oameni.... Extrem de rusinos.
12.   RE:Adi trimis de
(10 apr 2008, 15:43:45
Ai mare dreptate.... imi pare rau de miniciunile politicienilor si de modul in care sunt ei de la o zi la alta, in sensul ca acum o luna ziceau ceva iar ieri in marea conferinta de presa contraziceau ceea ce au zis acum o luna. Pana sa candideze Cuciurean aveam o parere mai buna despre el.... dar mi-am schimbat-o... nu il voi vota din aceste considerente ca este un om viclean si mincinos... care intr-o zi zice ceva in alta altceva... D-nule Cuciurean d-voastra credeti ca oamenii nu citesc presa... ca nu mai tin minte de la o zi la alta.... ce face politica din oameni.... Extrem de rusinos.
13.   Mincinosiiiiii trimis de
(10 apr 2008, 16:55:13
PD-L`ul nu va castiga alegerile in campulung atata timp cat in echipa de campanie si in echipa de consilieri sunt persoane care au facut puscarie,o persoana care a furat bani de la PD de doua ori si mincinosul de la psihiatrie.
14.   Mincinosul de la 13 trimis de
(10 apr 2008, 20:07:00
Pentru ca nu ai fost acceptat pe actuala lista de consilieri PD-L,tu mare consilier local (R.M.) te pretezi la asemenea afirmatii mincinoase. De la tine ne-am asteptat intotodeauna numai la minciuni. Este cea mai buna echipa de viitori consilieri,oameni cinstiti, onesti si cu multa scoala comparativ cu tine.
15.   Pentru cel de la comentariu 13 trimis de
(10 apr 2008, 20:10:08
PD-L saluta frigotehnistii !!!!!!!!
16.   CUCIUREAN trimis de
(11 apr 2008, 11:06:16
SA LE DAM O SANSA PD-LISTILOR CA SUNT BAIETI CREDINCIOSI CU FRICA LUI D-ZEU.

C�MPULUNGENII VOR AVEA UN VIITOR LUMINOS AV�NDU-L PE CUCIUREAN SI ECHIPA LUI LA CARMA. TREBUIE SA FIE MAJORITARI PENTRU A REALIZA CE AU PROMIS.

BAFTA PD-LISTILOR CA D-NEZEU E CU NOI TOTI!

17.   SI TU BRUTUS trimis de
(11 apr 2008, 12:55:35
TE-A PROSTIT FLUTUR SAU NU TE MAI POTI OPRI DIN CUMULARI....
18.   Ptr COSTANDA trimis de
(12 apr 2008, 15:17:13
Costanda...tu poti numi o persoana care a facut puscarie,cinstita si onesta?eu n-as putea.Daca Gelu are dovezi la afirmatiile facute de el nu-l mai putem numi mincinos.Referitor la actuala lista de consilieri "cu multa scoala"...daca ne vom uita in capul listei vom vedea exact contrariul si anume o pesoana care nu a terminat nici gimnaziu.Voi PD-L`isti luptati ptr interesele voastre dar uitati de interesele cetatenilor!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei