Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 apr 2008 - Anul XIII, nr. 85 (3766)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atitudine

PNL contestă noua conducere a BEJ Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalii suceveni au anunţat că vor contesta noua conducere a Biroului Electoral Judeţean Suceava.

Anunţul a fost făcut de vicepreşedintele PNL Suceava, Mihai Steiciuc, care a precizat că este anormal ca BEJ Suceava să fie condus de doi jurişti din primăria Suceava, în condiţiile în care primarul Ion Lungu va candida pentru un nou mandat. „Vom contesta şi noi, la Biroul Electoral central, noua conducere a BEJ Suceava. Locul celor doi jurişti în conducerea BEJ nu este corect, în condiţiile în care sunt subordonaţii primarului Lungu”, a declarat Steiciuc. El consideră că funcţiile de conducere din cadrul BEJ Suceava ar trebui să fie ocupate de magistraţi, şi nu de jurişti.

Vicepreşedintele liberalilor suceveni a reamintit că PNL a depus o contestaţie la BEJ Suceava, prin care semnala faptul că preşedintele Biroului Electoral Municipal Suceava este şeful Serviciului Juridic din cadrul primăriei Suceava, Paul Iftimie, subordonat direct primarului Ion Lungu.

Steiciuc a precizat că, deşi prezenţa lui Paul Iftimie în această funcţie lasă loc la interpretări şi pune sub semnul întrebării corectitudinea deciziilor pe care acesta le va lua faţă de eventualele contestaţii din campanie, BEJ Suceava a considerat că reclamaţia PNL este nefondată. În aceste condiţii, el spune că PNL va analiza posibilitatea continuării demersurilor în vederea înlocuirii lui Paul Iftimie din funcţia de preşedinte a Biroului Electoral Municipal Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL contestă noua conducere a BEJ Suceava.
 Vizualizări articol: 1230 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PNL contestă noua conducere a BEJ Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PNList tipic trimis de
(10 apr 2008, 11:39:04
oare de ce nu se barbiereste individul din poza?se teme sa nu fie recunoscut de cineva?
2.   Barba lui steiciuc trimis de
(10 apr 2008, 11:47:14
Lasa-ti dragilor barba d-lui steiciuc in pace. El vrea sa pozeze intr-un adevarat gentilom, burghez si mare aristocrat dar se vede de la o posta ca nu prea ii iese. Inca are reflexe comuniste, de prestidigitator manglitor si rusofon dupa cum ii si numele!
3.   INcorectitudine trimis de
(10 apr 2008, 13:39:50
O strategie murdara, specifica PDlului. Au fost numite persoane manipulabile, pentru scopul bine cunoscut - de a castiga cu orice pret. Insa exista persoane care mai cred in dreptate si corectitudine. Cu toate artificiile folosite de pdlisti nu vor castiga alegerile, pentru ca electoratul nu mai poate fi manipulat ca in mediul rural, unde pentru o bancnota de 50 sau 100 lei voteaza un individ fara scrupule!.
3.1  RE: INcorectitudine trimis de
(10 apr 2008, 20:37:09
http://www.beclocale2008.ro/do
4.   PENELIST TIPIC trimis de
(10 apr 2008, 13:54:13
CE FRAIER ESTI ,,,CA TE LEGI DE BARBA OMULUI ,DECAT FARA PUF PE FATA SI PROST MAI BINE O BARBA SENZATIONALA SI UN CAP LUMINAT ,,,,,,,STUDIAZA ISTORIA PNL.
4.1  RE: PENELIST TIPIC trimis de
(10 apr 2008, 16:02:43
mimishor,pari o c.urva expirata,ucraineanul e chiar un bandit!
5.   Steiciuc e singurul valabil din PNL trimis de
(10 apr 2008, 16:20:26
Steiciuc e unul din putinii politicieni care nu traiesc din politica. Cei care il cunosc sitiu ca e un om cu respect pentru toti, imdiferent de clasa sociala. Cum va explicati ca la toate emisiunile tv la care a fost NU A ATACAT LA PERSOANA NICI UN ALT POLITICIAN, asa cum se practica azi la scara larga? Succes domnule Steiciuc! Meritati stima noastra!
6.   BEJ trimis de
(10 apr 2008, 21:57:46
Asa e. Merita respect omul asta, unul din putinii care i-au tinut piept lui flutur cand era pe val, pentru ca flutur se considera omul perfect in pnl si seful suprem.

Steiciuc si Marza vor face jocurile in judetul nostru, si nu cred ca e asa de rau. Flutur se pare ca va rata o mare parte din obiectivele sale...hehehe..cine cunoaste stie!
7.   RE;apolitic trimis de
(10 apr 2008, 22:21:12
folosesti lozinca,pnl-ului de a nu lovi in candidati.oricum,domnule pnl-ist,vremea voastra a apus.
8.   Nu cred trimis de
(11 apr 2008, 02:44:34
Ehehee, asa se zicea si de psd in 96, ca vremea sa a apus...cat timp sunt bani NU APUNE VREMEA NICIUNUI PARTID,,,si slava Domnului, Patriciu are destui...PNL o sa-si spuna cuvantul in continuare!
9.   Steiciuc trimis de
(11 apr 2008, 21:17:28
Steiciuc a venit in PNL din stanga spectrului politic.El contribuie enorm la demolarea PNL.Impreuna cu Prodan si Capra au desfiintat organizatii PNL, au dizolvat birouri de conducere,au dat afara membrii liberali vechi,inlocuindu-i cu oameni de stanga.Anticipez ca PNL va urma drumul taranistilor, sau in cel mai fericit caz vor fi coada de topor a PSD.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei