Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 apr 2008 - Anul XIII, nr. 85 (3766)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mulţumiri

Donţu îi mulţumeşte lui Lungu că-i scoate în evidenţă activitatea sa în slujba cetăţenilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Suceava, Ovidiu Donţu, i-a mulţumit contracandidatului său de la PD-L, Ion Lungu, că îi scoate în evidenţă activitatea sa în slujba cetăţenilor.

Donţu a amintit de faptul că Lungu l-a acuzat că, în calitatea de consilier local, a susţinut concesionarea către comercianţi a terenului din bazar cu scopul de a da bazarul pe mâna clientelei PSD.

Donţu a recunoscut că a propus concesionarea terenului, dar a precizat că a făcut acest lucru la solicitarea comercianţilor, pentru a avea siguranţa că vor rămâne acolo.

„Dacă este să-mi analizeze activitatea, domnul primar a venit pe un teren care este în defavoarea domniei sale. Da, comercianţii au vrut tot timpul o formă în care să investească pe un teren aflat în proprietatea lor, dacă s-ar fi putut în concesiune sau într-o formă de asociere. Iată cum o investiţie publică de 87 de miliarde de lei vechi ar fi putut fi făcută de către comercianţi şi ar fi avut siguranţa că vor rămâne acolo, indiferent de gândurile de a aduce supermarket-uri ale domnului primar”, a spus Donţu.

 

Donţu l-a catalogat pe Lungu drept „primarul supermarket-urilor”

El a catalogat drept „o construcţie megalomanică” ceea ce se ridică acum în bazar şi l-a numit pe Lungu „primarul supermarket-urilor”.

„Îi mulţumesc primarului supermarket-urilor că, pe lângă faptul că a recunoscut tacit, nereacţionând public la afirmaţia mea că m-a sunat personal să mă roage să accept un supermarket în curtea serviciului public de transport local, acum se ceartă cu comercianţii din bazar, care au spus într-o întâlnire cu consilierii locali PSD de săptămâna trecută că li se pare inadmisibil să existe acea construcţie megalomanică”, a mai spus Donţu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Donţu îi mulţumeşte lui Lungu că-i scoate în evidenţă activitatea sa în slujba cetăţenilor.
 Vizualizări articol: 763 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Donţu îi mulţumeşte lui Lungu că-i scoate în evidenţă activitatea sa în slujba cetăţenilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Idiot te contrez pana mori de inima, daca stii sa trimis de
(10 apr 2008, 11:39:43
,,Daca este sa-mi analizeze activitatea, domnul primar a venit pe un teren care este �n defavoarea domniei sale."

Pai ma idiotule EXPUNETI ACTIVITATEA asta cu care te lauzi, ca Suceava nu stie nimic de tine decat ca mergi cu cersitul in cautare de chiriasi in preajma targurilor organizate de CCISV. Hai, da-ne pe spate cu ce ai facut tu pentru suceveni. Hai, punctu 1 , punctul 2, spune ceva. Asa ma bat si eu cu pumnul in piept ca am dres si am facut. Spune ce ai facut tu? Ai planta flori, ai pus astfalt, ai schimbat tzevi de termoficare, ai organizat spectacole, ai construit supermarketuri, parcari si locuri de joaca? Prostule ce esti! Copii tai unde se joaca , nu in spatii de joaca? Tu pe unde mergi daca nu pe sosea astfaltata si trotuar pavat? Tu de unde bei apa?
1.1  RE: Idiot te contrez pana mori de inima, daca stii sa trimis de
(10 apr 2008, 11:42:22
"expune-ti activitatea", sa ma scuzi pentru aceasta greseala de neiertat, dar probabil nici n-ai observat-o
2.   Justitiarului trimis de
(10 apr 2008, 12:19:25
Domnule se vede de la posta ca esti de partea lui Lungu, dar asta nu justifica lipsa de respect pentru parerile altora. Sunt rusinat cu asa justitiar.

2.1  RE: Justitiarului trimis de
(10 apr 2008, 14:27:19
Nici faptul ca Dontu e impotriva lui Lungu, "nu justifica lipsa de respect pentru parerile altora". Sunt la fel rusinat cu asa "NEPARTINITOR".
3.   Pentru jusTITIarul trimis de
(10 apr 2008, 12:20:27
Afara de faptul ca acest autointitulat justitiar nu pricepe nimic mai e si galben si negru in cerul guri . Va dati seama ce se poate face la primarie cu unul ca el ? (sau primaria cu el!)
4.   Ca el trimis de
(10 apr 2008, 17:11:42
In afara cuvintelor : idiot, etc sunt de acord cu cel de la comentariul 1. Nenea Dontu sa vina in public si sa ne prezinte ce a facut pentru Suceava, sau ce vrea sa faca si cum si cu ce daca ajunge primar, dar si ce o sa pateasca daca nu se tine de cuvint (se retrage cu capul in jos la poalele uni munte, etc, ce promite el ca face daca nu ii reusesc promisiunile). Vrajeala politica. Uitativa la Lungu a promis ceva? NU. Dar ce a zis in 2004 in mare parte sa tinut de cuvint (ceia ce tine de primar) nu toate porcariile
5.   Fiti OBIECTIVI Suceveni ! trimis de
(10 apr 2008, 21:32:36
Nu votati PSD-ul. Sunt corupti TOTAL. NU repetati istoria. Nu-i mai aduceti iar la putere, fiindca in curand nu veti mai avea ce manca !! Nici alianta portocalie nu e de dorit, dar cel putin ei se parasc unii pe altii. PSD-ul FURA IN BLOC si PE TACUTE !!!

NU va mai uitati la BucovinaTV. E televiziunea lui Marza. Fac emisiuni cu telefonul scos din furca, si citesc mesaje laudative la adresa lui Marza, "chipurile" de la telespectatori. In realitate sunt scrise de gasca lui Marza.

Dragi suceveni, nu va mai lasati pacaliti. Sunteti atat de naivi si buni. Nu-i mai lasati sa-si faca vile pe SARACIA VOASTRA. Sunt ANII VOSTRI CARE NU SE MAI INTORC !!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei