Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 apr 2008 - Anul XIII, nr. 85 (3766)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Propunere

Ilie Niţă vrea mai multe spaţii verzi în Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PRM, Ilie Niţă, a criticat actuala conducere a primăriei municipiului reşedinţă de judeţ pentru lipsa de preocupare în vederea luării unor măsuri pentru extinderea spaţiilor verzi din Suceava.

Niţă a arătat că în momentul de faţă, Suceava este singurul municipiu din judeţ în care suprafaţa spaţiilor verzi s-a diminuat semnificativ în ultimii ani. Niţă consideră că s-a ajuns în această situaţie datorită numeroaselor aprobări acordate de primărie pentru realizarea de construcţii pe spaţiile verzi existente.

„În ultimii ani s-au ridicat numeroase chioşcuri, clădiri, extinderi de blocuri, toate pe spaţiile verzi. Şi din acest motiv aş ruga executivul din primăria Suceava să ia măsuri urgente în vederea amenajării de spaţii verzi, dar şi pentru plantarea de flori, arbuşti şi alţi arbori ornamentali”, a declarat Ilie Niţă, candidatul PRM pentru primăria Suceava.

El a precizat că extinderea spaţiilor verzi reprezintă o prioritate în special în cartierul Obcine, Zamca şi Burdujeni.

„Municipiul Suceava nu înseamnă doar 100 de metri în stânga şi dreapta primăriei. Şi trebuie ca cei din conducerea primăriei să se gândească şi la importanţa asigurării suprafeţelor de spaţii verzi impuse de lege”, a spus Ilie Niţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ilie Niţă vrea mai multe spaţii verzi în Suceava.
 Vizualizări articol: 1253 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ilie Niţă vrea mai multe spaţii verzi în Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Intentie buna ... practica proasta trimis de
(10 apr 2008, 11:31:36
Mereu o bat in cap cu aceeasi si aceeasi problema in preajma alegerilor ... spatiile verzi ... ok, e o idee buna dar fara rezultate vizibile CONCRETIZATE .... in loc sa se gandeasca la spatiile verzi din buricul targului, care nu exista, ar trebuii sa se gandeasca mai bine la viitoarele zone in care se construiesc locuinte, si sa le amenajeze pe acestea (cum ar fi zona Metro, Moara, Burdujeni, Ipotesti,cetate .... etc.). In aceste zone ar trebuii sa se faca investitii, deoarece ele inca dispun de suprafete neamenajate care pot devenii adevarate locuri de relaxare. Mai ganditi-va si veniti cu adevarate proiecte si finalizati-le oameni buni !!!! Nu vedeti cati oameni mai merg la vot in ziua de azi ... veti ajunge sa va alegeti singuri .... anul asta tu ... la anu` eu si tot asa . O zi buna.
1.1  RE: Intentie buna ... practica proasta trimis de
(10 apr 2008, 14:30:38
Pai o parte din spatiul verde al orasului l-a ocupat chiar domnul in cauza, cred. Nu dumnealui a luat o bucata de pamant langa stadionul LPS (G Enescu) pe care si-a construit ditamai viloiul si acuma se mai extinde? Daca gresesc, rog sa fiu scuzat.
2.   Cartodromul s-a pierduit ca parc, halal conducere! trimis de
(10 apr 2008, 16:28:31
Daca-i asa nu-l mai alegem, poate sa stea in fund!...

Ce pacat ca pe Cartodrom se fac blocuri! E singurul spatiu verde ramas care dispare curind dar in schimb se ia spaga grasa fara rusine! De ce se renunta fara bun simt la un parc pentru batrini si copii!? O sa va para rau mai tirziu! De ce nu iau atitudine ziaristii!?

3.   De ce nu ramin spatii verzi si parcuri in Sv? trimis de
(10 apr 2008, 16:31:47
Prerea mea este ca Sv. este mizerabila, fara saptii VERZI, nori de praf pe sosele, mizerie peste tot ... Trotuarele si soselele distruse ca dupa razboi, cine le mai repara?,..... ca masinile intra cu totul in gropi, etc!

La vot este necesar sa mergem cu totii ca sa putem alege cu advarat pe cineva care sa ne faca multumiti

Va intreb frumos, ati fost in Bacau, in Piatra Neamt? Ati vazut ce a facut Stefan acolo de cind e primar, ce parere aveti? La Suceava se folosesc de functii pentru aranjamentele personale.

4.   LASANE trimis de
(10 apr 2008, 16:58:50
ca vad ca si mata faci doar gara gara. cel putin in SV mai avem citeva spatii verzi.In proportie mare au ramas intacte, sunt tot alea de pe timpul lui Casca, nu lea revendicat nimeni ca in Bucuresti. Unde vezi mata noi spatii verzi in SV? pe blocuri?

Vino cu idei concrete. UNDE VREI MATA SPATIU VERDE (PARC)?

Vb cu lungu sau cu viitorul primar si faceti undeva in afara Sucevei de acum ca aici sau terminat spatiile

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei