Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 apr 2008 - Anul XIII, nr. 85 (3766)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iniţiativă

PNL a stabilit ordinea priorităţilor pentru municipiul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalii din municipiul Suceava au stabilit ordinea priorităţilor care vor sta la baza realizării programului de guvernare local cu care Angela Zarojanu se va prezenta în faţa alegătorilor în alegerile locale din acest an.

Potrivit spuselor vicepreşedintelui Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Vasile Monacu, în stabilirea acestor priorităţi au fost consultaţi, telefonic sau direct, 16.438 de suceveni, cărora li s-a solicitat să prezinte principalele probleme care ar trebui rezolvate de urgenţă în municipiul Suceava.

Mocanu a arătat că cei mai mulţi suceveni au reclamat starea proastă a străzilor din municipiul Suceava şi necesitatea asfaltării de urgenţă a acestora. De asemenea, majoritatea sucevenilor intervievaţi au solicitat pavarea tuturor trotuarelor din Suceava şi urgentarea construcţiei şoselei de centură a municipiului reşedinţă de judeţ.

Vicepreşedintele PNL Suceava a mai spus că sucevenii au mai solicitat rezolvarea problemelor privind curăţenia, spaţiile verzi şi construcţia de locuri de joacă în toate cartierele, crearea de locuri de muncă, locuinţe pentru tineri, spaţii de parcare, grădiniţe, reabilitarea reţelei de iluminat public şi de termoficare şi extinderea reţelei de gaz metan în Burdujeni sat.

Vasile Mocanu a subliniat că printre problemele semnalate de suceveni au fost şi unele mai puţin obişnuite.

„Este şi cazul unui bătrân care a spus că el are o problemă cu pisicile fără stăpân, care îi perturbă liniştea şi care îl deranjează. Sunt tot felul de situaţii pe care sucevenii le-au semnalat şi, chiar dacă nu sunt mulţi cei care le-au semnalat, le vom lua în considerare”, a mai spus vicepreşedintele liberalilor suceveni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL a stabilit ordinea priorităţilor pentru municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 820 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PNL a stabilit ordinea priorităţilor pentru municipiul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Batran fara suflet trimis de
(10 apr 2008, 12:10:14
Si daca pe mine ma deranjeaza batranul deranjat de pisicile fara stapan, ce facem il eutanasiem sau il ducem la un adapost cu oameni fara suflet?
2.   O doamna demna trimis de
(10 apr 2008, 13:56:46
Eforturile doamnei Angela Zarujanu vor fi sustinute de majoritatea locuitorilor Sucevei, care o vor vota pentru functia de primar la data de 1 iunie a.c., nicidecum un 'ciulin' de prelipca, cu pene de papagal.

Se impune cu necesitate schimbarea! Lungu nu are puterea sa cedeze pentru ca nu are caracter, este orbit de putere si manat de interese personale!

Faceti o analiza pertinenta, oameni buni, si votati cu intelepciune!
3.   Pentru MANOLE trimis de
(10 apr 2008, 15:04:59
o fi ,,doamna demna'' tanti Angela (de ce sa zic altfel ?!) numai ca i se cam limba plimba'n gura si greutatile de exprimare dauneaza unei buna comunicari,in rest ?! sanatate, fericire si multe realizari sa aiba
4.   Hahaha trimis de
(10 apr 2008, 17:16:57
auziti aici. au terminat cu mizeria aruncata asupra lui lungu si au inceput promisiunile. Tanti laso moale daca mata ajungi primar trebuie sa ma mut din Suceava. E jale. Prefer un Papagal ..... nu mai zic ca ma enervez

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei