Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 sep 2011 - Anul XVI, nr. 229 (4827)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jojo,îmbrăţişată minute în şir de Sergiu Nicolaescu la încheierea filmărilor pentru "Ultimul corupt"

Actriţa Cătălina Grama (Jojo) a povestit că a fost îmbrăţişată minute în şir de regizorul Sergiu Nicolaescu la încheierea filmărilor pentru lungmetrajul "Ultimul corupt", informează MediaPro Pictures.

Lungmetrajul "Ultimul corupt" continuă povestea filmului "Poker". Cu nume mari în distribuţie, precum Horaţiu Mălăele, Vasile Muraru, George Mihăiţă şi Valentin Teodosiu, "Ultimul corupt" reprezintă o provocare pentru toţi cei implicaţi, mai ales că filmările au fost cu adevărat solicitante.

Jojo, actriţa din echipa "Serviciului Român de Comedie" de la Pro TV, spune, însă, că toţi s-au implicat trup şi suflet în această producţie, pe care au dus-o la bun sfârşit într-un timp record - 26 de zile.

Jojo mărturiseşte că pentru ea este o mândrie faptul că s-a aflat pe platourile de filmare alături de actori consacraţi şi îndrăgiţi şi că cel mai emoţionant moment pentru ea a fost la încheierea filmărilor, când Sergiu Nicolaescu a strâns-o în braţe pentru câteva minute bune.

"A fost o lună extraordinară pentru mine", mărturiseşte Jojo. "Marele om şi regizor Sergiu Nicolaescu, care mi-a dat şansa să debutez în cinema, a fost ca de fiecare dată sursa mea de energie şi inspiraţie. Îi mulţumesc că a ştiut să mă ajute şi de această dată să realizez un personaj cu o încărcătură specială", spune Jojo.

"În ultima zi de filmare, domnul Nicolaescu ne-a mulţumit tuturor pentru că i-am fost alături, încă o dată, trup şi suflet. M-a emoţionat cel mai tare faptul că m-a strâns în braţe preţ de câteva minute şi mi-a mulţumit, când, de fapt, eu sunt cea care ar trebui să îi mulţumescă în fiecare clipă pentru şansa imensă. Cel mai mare regizor român îşi iubeşte actorii şi de aceea actorii îl vor preţui mereu", a mai spus actriţa.

Sergiu Nicolaescu mărturiseşte că filmările pentru "Ultimul corupt" nu au fost foarte uşoare şi că în timpul producţiei se concentrează de obicei pe obţinerea celui mai bun material posibil. Însă întotdeauna la sfârşitul zilelor de filmare este extrem de recunoscător atât actorilor, cât şi oamenilor care l-au ajutat să ducă totul la bun sfârşit. "Mă bucur că am avut o echipă minunată, care s-a înscris în termenele fixate, chiar dacă uneori au fost exagerate. Sunt fericit că am terminat filmările în condiţiile pe care mi le-am dorit şi sper să iasă un film bun", a spus Nicolaescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jojo,îmbrăţişată minute în şir de Sergiu Nicolaescu la încheierea filmărilor pentru "Ultimul corupt".
 Vizualizări articol: 511 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jojo,îmbrăţişată minute în şir de Sergiu Nicolaescu la încheierea filmărilor pentru "Ultimul corupt"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei