Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 sep 2011 - Anul XVI, nr. 229 (4827)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Victor Slav a avut, în copilărie, o pasiune pentru muzică şi a cântat într-un cor

Victor Slav, prezentatorul rubricii "Vremea" de la Pro TV, a avut o pasiune pentru muzică în copilărie şi chiar a făcut parte dintr-un cor la Palatul Copiilor, informează televiziunea.

"Aveam cam 10 ani când am început să merg la Palatul Copiilor. Făceam parte din cor şi eram extrem de entuziasmat de fiecare dată când aveam spectacole", îşi aminteşte Victor Slav. "Am urcat aşadar devreme pe scenă, iar primele aplauze au venit şi ele repede, mai ales că ne pregăteam ore în şir pentru concertele pe care le susţineam. Păcat că nu mi-am cultivat vocea", spune Victor.

Vedeta Pro TV mai spune că dacă ar fi avut cu adevărat talent, i-ar fi plăcut să participe la un show de anvergură cum este "Vocea României", emisiune care debutează la Pro TV pe 27 septembrie, de la ora 20.30.

"Aş fi participat la un astfel de show şi mi-ar fi plăcut să am vocea lui Robbie Williams. Îmi place acest format în special pentru că oferă şanse egale pentru toate vocile bune, indiferent de cum arată, câţi ani au sau ce meserie au participanţii", mai spune Victor.

Cât despre antrenorii de la "Vocea României", prezentatorul de la Pro TV crede că i-ar fi plăcut să facă parte din echipa lui Marius Moga. "Din simplul motiv că am avut ocazia să văd cum lucrează şi ştiu că este un profesionst. Asta nu înseamnă că ceilalţi (Loredana, Smiley şi Horia Brenciu, n.r.) sunt mai prejos, mi se pare un juriu ales pe sprânceană şi cred că toţi patru sunt foarte buni", a mai spus Victor Slav.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Victor Slav a avut, în copilărie, o pasiune pentru muzică şi a cântat într-un cor.
 Vizualizări articol: 611 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Victor Slav a avut, în copilărie, o pasiune pentru muzică şi a cântat într-un cor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei