Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 102 (8326)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Perioada 4 – 10 mai

Unde fugim de-acasă...

Expoziția Chinologică Internațională – Bucovina Dog Show 2023, 6-7 mai 2023

Asociația Chinologică Suceava, în parteneriat cu Shopping City Suceava şi Royal Canin, organizează Bucovina Dog Show 2023, Expoziţie Chinologică Internaţională.

Timp de două zile, 6 și 7 mai, începând cu ora 10:00. În parcarea Shopping City Suceava.

Programul expoziției: 6 mai 2023, o expoziție naţională de desemnare a titlului de tip CAC, o expoziţie internaţională de desemnare a titlurilor CACIB; 7 mai 2023 - o expoziţie internaţională de desemnare a titlurilor CACIB.

Acces liber pentru vizitatori!
Cu mic, cu mare, sunteți așteptați în parcarea Shopping City Suceava. Detalii pe: www.bucovinadogshow.eu. Înscrierile la competiții se pot face accesând următorul link: http://achsuceava.ro/dogshow.

 

Joi, 4 mai

Primăvara începe cu Iris la Suceava

IRIS - Cristi Minculescu, Valter & Boro revin la Suceava, pe scena Cinema Modern, pe 4 mai, de la ora 19:00.

„Haideți să fredonați alături de ei piesele devenite imnuri și reper pentru generații întregi: Baby, Strada ta, De vei pleca, Somn bizar sau Floare de Iris și fiți prezenți la un concert memorabil”, anunță organizatorii. Biletele se găsesc la Urban Street Food & Bar sau online.

Informații: 0752.915.273

 

Vineri, 5 mai

Lansare de carte, La Fierărie

Două volume apărute recent la Editura Tracus Arte, ”o nouă pantă” (poezii), de Arthur Suciu, și ”Treș” (povestiri), de Dan Naciu și Dan Sociu, vor fi lansate, vineri, 5 mai, de la ora 19.00, în cadrul unui eveniment organizat la pub-ul La Fierărie. Considerat unul dintre cei mai importanți poeți români, Dan Sociu revine la Suceava pentru a lansa, împreună cu scriitorul Dan Naciu, volumul de povestiri ”Treș”. Sociu a explicat că numele cărții, ”Treș”, vine de la moldovenescul ”treș te spală” sau ”tre șțfă temele”. Celălalt autor al volumului, Dan Naciu, a primit bursa Jean Jaques Rousseau de la Akademie Solitude Stuttgart și, atunci când nu scrie, desenează (este desenator tehnic). Scriitorul Arthur Suciu a scris poeziile din ”o nouă pantă” în timpul pandemiei și, după aceea, între București și Suceava, căci locuiește în București, dar muncește la Suceava, ca lector la Universitatea „Ștefan cel Mare”. După romanul ”În gaură”, Suciu vine cu ”o nouă pantă”. Cei trei scriitori vor avea și lecturi publice și vor veni cu un playlist muzical, după lansare.

 

Sâmbătă, 6 mai

Handbal masculin

În cadrul ultimei etape a Ligii Naționale de handbal masculin, echipa Clubului Sportiv Universitar din Suceava va întâlni pe teren propriu formația HC Buzău. Partida se va disputa în sala „Dumitru Bernicu”, cu începere de la ora 17.30.

 

Fotbal, Liga a III-a

De la ora 18.00, pe stadionul Areni va avea loc un atractiv meci de fotbal, între Foresta Suceava și Ceahlăul Piatra Neamț. Cele două echipe ocupă primele poziții în ierarhia Seriei I a Ligii a III-a și au drept obiectiv promovarea în eșalonul secund.

 

Duminică, 7 mai

Cupa Națională Trial Bike 2023 – Rădăuți

Cupa Națională Trial Bike 2023 – Rădăuți, duminică, 7 mai, la ora 15:00, în parcarea centrală din Rădăuți. Pentru cei care nu știu, Bike Trial este acel sport individual ce presupune trecerea cu bicicleta peste diferite obstacole, de-a lungul unui anumit traseu, fără ca sportivul să atingă obstacolele altfel decât cu pneurile. El are atractivitatea și dificultatea sporturilor extreme, dar fără a include în mod necesar și periculozitatea acestora. În cadrul Cupei Naționale de Trial Bike 2023 va avea loc și un concurs cu biciclete pentru copii. Telefon: 0749.767.413.

 

Marți, 9 mai

Concertul „Oda Bucuriei”

Concertul „Oda Bucuriei”, susținut de Orchestra Simfonică a Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, dirijor prof. Valentin Ianoș, soliști – Viorel Papuc (nai), corepetitor Paul Mustață, și Ștefan Capră (vioară), corepetitor Ionuț Ciubotaru, la Auditoriumul „Joseph Schmidt” al Universității din Suceava, cu începere de la ora 14.00. Accesul este liber. În program: C. Porumbescu, J. Haydn, Bela Bartok, L. van Beethoven și J.C. Bach.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 702 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei