Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 102 (8326)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Humorenii vor să-și ia revanșa pe propriul teren și să învingă Bârladul

Joi, 4 Mai 2023 (20:46:42)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Rugby Club Gura Humorului va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul Tineretului din localitate, un meci foarte important, pentru moral, dar și pentru clasament, în fața Rugby Club Bârlad, o rivală care a fost în general peste echipele din Suceava în ultimii ani și care s-a impus destul de clar în meciul tur jucat în debutul acestui sezon. La Bârlad, gazele au învins RC Gura Humorului cu 42-20. Acum este așadar vremea revanșei, iar o victorie poate apropia RC Gura Humorului de lupta pentru locul I din grupa din care face parte în Liga Națională de Rugby a României.

Managerul-jucător Ștefăniță Rusu se așteaptă la un meci greu, în care însă crede că se poate lua revanșa, așa cum anul trecut RC Gura Humorului a reușit să treacă pe teren propriu de RC Bârlad.

”Ne dorim să facem un meci bun și să vorbim mai mult după ce va fi fluierul final. Doresc să transmit mulțumiri speciale Asociației Mingea Ovală care continuă să ne susțină și datorită căreia beneficiem și în această săptămână de prezența la antrenamente a internaționalului român Florin Vlaicu, care încearcă să ne dea un plus prin experiența sa”, a transmis Ștefăniță Rusu.   

Suporterii și iubitorii de sport în general sunt așteptați sâmbătă, de la ora 11.00, la meci pentru a fi alături de frumoasa echipă RC Gura Humorului, club care se susține exclusiv din fonduri private.

Suporterii care vor să fie alături de echipă la modul concret vor putea achiziționa bilete de 20 de lei la tribuna I (sau 5 lei pentru copii), unde vor mai avea locuri rezervate și posesorii cardurilor de membru Comunitatea RCGH. La tribuna a II-a accesul va fi liber pentru toată lumea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Humorenii vor să-și ia revanșa pe propriul teren și să învingă Bârladul.
 Vizualizări articol: 869 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Humorenii vor să-și ia revanșa pe propriul teren și să învingă Bârladul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei