Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 102 (8326)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Reparație

Asfaltare rapidă pe Calea Unirii și scuze pentru disconfortul creat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de refacere a carosabilului pe principala arteră de circulație a Sucevei, care leagă cartierul Burdujeni de Centru, în zona IRIC, au fost finalizate rapid miercuri seara, circulația revenind la normal.

După cum a anunțat de miercuri dimineață primarul Ion Lungu, după orele de vârf, miercuri după-amiază, în jurul orei 19.00, au fost luate măsuri de restricționare a traficului pe două benzi, iar echipele de asfaltare, mobilizate în zonă, au acționat rapid, refăcând carosabilul afectat de intervenția majoră a ACET la conductele de apă și canalizare, prin turnarea unui nou strat de asfalt.

De altfel, primarul Ion Lungu a ținut să își ceară scuze în fața sucevenilor pentru disconfortul creat de aglomerarea traficului, după ce în cursul zilei de marți, pentru remedierea avariei de la rețelele ACET de apă și canalizare a fost necesară întreruperea circulației pe două benzi de mers.

„Am avut și această neșansă, de a se produce în perioada mini-vacanței de 1 Mai, am fost la fața locului de sâmbătă seara, când s-a oprit circulația pe banda afectată, fiind semnalizată surparea. Se vedea că e o problemă mai amplă, cauzată de infiltrații de apă. Am avut discuții și s-a stabilit să intervenim luni, când s-a pus balast într-o primă fază, dar în continuare s-a surpat...

Marți dimineață, la prima oră, am făcut un comandament la fața locului, cu ACET-ul, Poliția, Poliția Locală și Serviciul Străzi. Cred că am luat o decizie corectă cu devierea traficului, ca urmare lucrarea a fost finalizată marți noaptea, la 23.30, iar miercuri, după ora 19.00, să asfaltăm zona în care s-a intervenit pentru remedierea avariei”, a spus Ion Lungu, la conferința de miercuri dimineață.

Edilul Sucevei a mai adăugat că a solicitat celor de la ACET să facă o inventariere a zonelor vulnerabile din oraș și eventualele măsuri care pot fi luate, pentru că pe proiectele europene s-au dat bani în special pentru extindere de rețele, nu și pe reabilitarea conductelor vechi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Asfaltare rapidă pe Calea Unirii și scuze pentru disconfortul creat.
 Vizualizări articol: 678 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Asfaltare rapidă pe Calea Unirii și scuze pentru disconfortul creat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei