Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 102 (8326)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În municipiul Suceava

Parcare supraterană de peste 8 milioane de euro, cu spații verzi, locuri de joacă și terasă cu aparate de sport în aer liber

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prima parcare supraterană din municipiul Suceava care se va construi pe strada Ștefan Tomșa, în spatele primăriei, va costa 8,14 milioane de euro.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că i-a fost predată documentația tehnică a parcării supraterane care va fi realizată în spatele sediului administrației locale.

Conform studiului de fezabilitate, clădirea va fi construită pe cinci niveluri - demisol, parter plus trei etaje și va asigura în total 307 locuri de parcare.

Dintre acestea, 54 de locuri de parcare sunt aferente stației de încărcare pentru mașinile electrice și 17 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilități.

Parcarea supraterană de la baza dealului Tătărași va avea o suprafață desfășurată de 11.128 de mp, din care o suprafață de 405 mp va fi de spații verzi cu gazon și arbuști.

Terasa parcării supraterane va fi deschisă și destinată activităților în aer liber, urmând să fie prevăzută cu locuri de joacă, bănci și aparate pentru sport în aer liber, dar și cu spații verzi și plante ornamentale.

Înălțimea maximă a clădirii va fi de 20 de metri, iar locurile de parcare vor fi disponibile pentru mașinile cu o greutate de până în 3,5 tone.

Valoarea totală a investiției este de 39.898.437 lei, adică aproximativ 8,14 milioane de euro.

„Sper să aprobăm studiul de fezabilitate în Consiliul Local, apoi să dărâmăm garajele, să dăm despăgubiri proprietarilor și apoi să trecem la licitația pentru realizarea primei parcări supraterane din oraș”, a mai spus Ion Lungu. Deocamdată, singura sursă de finanțare a lucrării este bugetul local al municipiului, realizarea de parcări supraterane nefiind finanțată prin programele europene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parcare supraterană de peste 8 milioane de euro, cu spații verzi, locuri de joacă și terasă cu aparate de sport în aer liber.
 Vizualizări articol: 823 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Parcare supraterană de peste 8 milioane de euro, cu spații verzi, locuri de joacă și terasă cu aparate de sport în aer liber0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei