Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 38 (8262)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Final tragic

O adolescentă de 17 ani hotărâtă să moară a înghițit pastile din patru cutii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aceste zile de la mijloc de februarie par a fi foarte dificile pentru oamenii aflați în depresie. Din păcate, este vorba de persoane tinere și foarte tinere care și-au pus capăt zilelor.

Șochează cel mai mult cazul unei fete în vârstă de 17 ani, din Frasin, elevă în clasa a XI-a la liceul din Gura Humorului.  

Minora a fost găsită, luni seară, în stare confuză, în casă, de către bunica sa, cu care locuia. Fata a fost dusă de urgență la Spitalul din Gura Humorului, în jurul orei 20.00. Când a ajuns la Spitalul Orășenesc Gura Humorului fata era în comă de gradul IV și a intrat în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare în jur de o oră, dar, din păcate, pentru tânăra de 17 ani nu s-a mai putut face nimic. Cauza decesului a fost clară, ingestie masivă de medicamente. 

Polițiștii care au făcut cercetarea la fața locului au găsit patru cutii de pastile desfăcute în camera în care a fost  găsită fata. Minora a ingerat pastile din toate cele patru cutii. Practic, fata a luat din toate pastilele pe care le-a găsit prin casă, care erau ale bunicii.

Fata a ingerat foarte multe pastile, un indiciu clar al hotărârii de a muri.

Adolescenții care o cunosc pe fată vorbesc de faptul că aceasta era depresivă și tristă pentru că nu avea iubit de Ziua îndrăgostiților.

Tânăra încercase să se integreze în mai multe grupuri, însă din diferite motive nu reușea. De precizat și că aceasta nu locuia cu părinții, deși aceștia nu se aflau departe, ci tot pe raza orașului Frasin.

”Liniștea e cel mai bun prieten”, acesta este mesajul pe care îl transmitea fata la fotografia principală de pe pagina sa de Facebook. Și această postare era un indiciu privind starea în care se afla. Din păcate, în școli partea de consiliere psihologică pare a fi doar în teorie. Totuși, marea problemă pleacă din familii, acolo fiind locul unde ar trebui ca un copil cu probleme să primească ajutor și să fie ajutat să treacă peste momentele grele.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O adolescentă de 17 ani hotărâtă să moară a înghițit pastile din patru cutii.
 Vizualizări articol: 5129 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O adolescentă de 17 ani hotărâtă să moară a înghițit pastile din patru cutii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei