Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 38 (8262)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Viaţa ca o mahala

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu ştiu câţi dintre dumneavoastră resimt lipsa domnului Dumitru Dragomir din ecranele televizoarelor, pe care într-o vreme nu foarte îndepărtată aproape că le luase prizoniere, fiind nelipsit nu doar zi de zi, ci mai degrabă ceas de ceas. Nu era subiect din fotbal pe care dl Dumitru Dragomir ("Nea Mitică" pentru majoritatea oamenilor din presă sportivă, "Corleone" pentru cei mai puţin entuziaşti şi mai atenţi la mânărelile de tot felul la care se preta omul cu poreclă din filmele cu mafioţi) să nu-l poată aborda, într-un limbaj cât se poate de colorat şi totodată rudimentar, cu trimitere cât se poate de directă la studiile sale de miliţian din vremea domnului Ceauşescu! Ca o paranteză: ca preşedinte al Ligii profesioniste de Fotbal, parcă totuşi era de preferat actualului deţinător al funcţiei, inexistentul Gino Iorgulescu, a cărui singură activitate în cele două mandate a fost doar aceea de a-l face pierdut prinItalia pe asasinul de fiu-su! În plus, fiindcă la români nu funcţionează aproape în nicio situaţie simţul propriului ridicol (iar la foştii miliţieni absolut deloc), dl Dragomir a ajuns şi prin Parlamentul României, alt loc unde analfabetismele sale se încadrau perfect în contextul general. Buuun! Ce-mi veni să-l dezgrop? Păi o recentă luare de poziţie a domniei sale la o televiziune de sport, unde s-a trezit grohăind că ştie el perfect că Simona Halep e absolut nevinovată, iar ca bonus, dl Dragomir ne-a dezvăluit şi cine e persoana care a băgat-o în belea pe ditamai eroina naţională: nevasta lui Mouratoglou, lovită de gelozie! Sunt convins că în mahalaua natală a domnului Corleone, aşa se rezolvau cazurile de acest fel, geloasastrecurându-i rivalei în cafeluţăcâte ceva nasol, eventual otravă. În "mahalaua" pariziană a doamnei Mouratoglou, nu cred că se găseşte drog la liber. Şi nici că are măcar habar cine e fata aia de la malul Mării Negre. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Viaţa ca o mahala.
 Vizualizări articol: 687 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Viaţa ca o mahala5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei