Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 38 (8262)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nenorocire

Dramă cumplită într-o familie: un tânăr s-a spânzurat la cinci ani după fratele său

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O dramă cumplită s-a consumat în satul Dumbrava, comuna Cornu Luncii, un tânăr dat dispărut de la domiciliu duminica trecută fiind găsit spânzurat în pădurea din localitate. Dramatic este și că fratele mai mare al acestuia s-a sinucis și el acum aproximativ 5 ani de zile.

Tânărul a plecat de acasă duminica trecută și, pentru că nu a revenit la domiciliu, luni familia l-a dat dispărut. Marți s-au format echipe de căutare cu oameni de la Poliția Locală Cornu Luncii și polițiști de la Secția Rurală Mălini. În timpul operațiunilor de căutare, tânărul a fost găsit spânzurat în pădure, fără semne vitale.

Polițiștii au deschis un dosar de ucidere din culpă și au dispus efectuarea necropsiei, pentru a se găsi eventuale elemente în plus.

Reamintim că și un medic veterinar din județul Suceava și-a pus capăt zilelor prin spânzurare luni, 13 februarie. Bărbatul de 37 de ani, originar din Rădăuți, dar care lucra la Vatra Moldoviței, a fost găsit spânzurat în Pasul Palma, într-un saivan de lemne. Se pare că actul suicidal s-a produs pe fondul unor probleme familiale. Mai exact, bărbatul era căsătorit cu o femeie care lucra tot ca medic veterinar și cu care avea doi copii. Între cei doi au apărut o serie de probleme, iar la un moment dat femeia a solicitat intervenția polițiștilor. Aceștia au considerat că se impune emiterea unui ordin de protecție, astfel bărbatului i s-a interzis să se mai apropie de soție și cei doi copii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dramă cumplită într-o familie: un tânăr s-a spânzurat la cinci ani după fratele său.
 Vizualizări articol: 3306 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dramă cumplită într-o familie: un tânăr s-a spânzurat la cinci ani după fratele său0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei