Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 248 (8165)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În miez de noapte

Accident cu doi răniți după ce un șofer beat a pătruns pe contrasens

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice a provocat un accident rutier, în miez de noapte, după ce a pătruns cu autoturismul pe care îl conducea pe contrasens. Evenimentul rutier s-a produs în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 1.00, pe DN 17, care leagă Suceava de Ardeal, la Pojorâta.

Din cercetările polițiștilor rezultă că un șofer în vârstă de 58 de ani, din municipiul Iași, aflat la volanul unui VW, cu care se deplasa pe direcția dinspre municipiul Vatra Dornei spre Câmpulung Moldovenesc,  a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar mașina a pătruns pe sens opus, unde a intrat în coliziune lateral față cu o autoutilitară Mercedes-Benz, condusă regulamentar de un bărbat în vârstă de 60 de ani, din municipiul Suceava.

Doi pasageri din autoutilitară au fost transportați la spital în urma impactului. Din fericire, cei doi au fost diagnosticați cu leziuni ușoare.

În urma verificărilor cu etilotestul a rezultat că ieșeanul care a pătruns pe sens opus avea concentrația de 0,57 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Celălalt șofer nu era băut.

Conform procedurilor, ambii șoferi au fost conduși la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, unde li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Polițiștii au deschis dosar penal privind infracţiunile de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident cu doi răniți după ce un șofer beat a pătruns pe contrasens.
 Vizualizări articol: 772 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Accident cu doi răniți după ce un șofer beat a pătruns pe contrasens0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei