Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 248 (8165)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bilanț

22 de premii I obținute de elevii suceveni la olimpiadele naționale, în anul școlar trecut

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii suceveni au obținut aproape 200 de distincții în cadrul olimpiadelor școlare naționale, desfășurate în anul școlar 2021 – 2022, 22 dintre acestea fiind diplome pentru Premiul I.

Potrivit unei centralizări prezentate de șeful Inspectoratului Școlar Județean Suceava, prof. Grigore Bocanci, cu premiul al II-lea au fost recompensați 26 de elevi, cu premiul al III-lea, 24 de elevi și cu mențiune, 49 de elevi din județ.

Premiile speciale sunt în număr de 20, medaliile și diplomele, 23, iar 20 de distincții au fost oferite pentru sporturile de echipă.

Cât privește olimpiadele internaționale, Bocanci a amintit de eleva Caterina Beleș, de la Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului, care s-a întors cu mențiune de la Olimpiada de limba și literatura maternă polonă.

De asemenea, tot cu mențiune a fost răsplătit și elevul Andrei Dragoș Sîrghi, de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava, la Olimpiada Internațională de Astronomie și Astrofizică.

 

Bilanțul concursurilor naționale

Inspectorul școlar general a punctat și câteva dintre performanțele elevilor în cadrul concursurilor naționale: 17 premii I, patru premii II, nouă premii III și șase mențiuni (ex. Proiecte protecția consumatorului „Alege! Este dreptul tău”, Concursul de reviste școlare, Concursul „Mesajul meu antidrog”, Concursul „Proiecte de mediu”, concursul „Parteneriat în educație”, etc.).

Cât privește premiile elevilor de la palatul/ cluburile copiilor în cadrul competițiilor extrașcolare, cele mai multe rezultate a bifat Clubul Copiilor Rădăuți, urmat de Clubul Copiilor Câmpulung Moldovenesc.

Datele au fost prezentate în cadrul unei reuniuni cu toți directorii școlari din județ, întâlnire în cadrul căreia au fost prezentate aspecte ale învățământului sucevean, puncte tari, puncte slabe, obiective, proiecte etc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 22 de premii I obținute de elevii suceveni la olimpiadele naționale, în anul școlar trecut.
 Vizualizări articol: 526 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
22 de premii I obținute de elevii suceveni la olimpiadele naționale, în anul școlar trecut5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei