Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 205 (8122)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

DSVSA

Încep ample controale cu privire la tot ce înseamnă alimentație publică pentru elevi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Suceava va demara, odată cu începerea anului școlar, o amplă acțiune de control, timp de o lună de zile, în cadrul căreia se va verifica în detaliu tot ce înseamnă alimentație publică pentru elevi.

Inspectorii sanitar-veterinari vor verifica condițiile de igienă și de depozitare a produselor alimentare, la internatele unde se servește și masa, grădinițe cu program prelungit, locuri de depozitare alimente în cadrul proiectului ”Cornul și laptele”, firme de catering. De asemenea, vor fi verificate mijloacele de transport cu care sunt duse alimentele în școli, dar și magazinele alimentare din proximitatea unităților de învățământ.

Doctorul Sorin Mihai Voloșeniuc, directorul executiv al DSVSA Suceava, a declarat:

”Facem apel la toți directorii de școli, la agenții economici, la toate persoanele care au responsabilitate pe partea de alimentație publică. Nimeni nu își dorește să apară probleme, să avem cazuri de toxiinfecție alimentară, prin urmare facem apel la responsabilitate, la mare atenție la acest sector. Programele legate de masă caldă implică atenție, responsabilitate, ar fi mare păcat să avem cazuri grave de toxiinfecție în rândul copiilor”.

Printre altele, se cere mare atenție la condițiile de igienă, condițiile de depozitare a produselor alimentare, etichetare, manipulare produse, contracte privind DDD (deratizare, dezinsecție, dezinfecție).

Directorul Sorin Mihai Voloșeniuc a subliniat că echipele de control vor căuta să acopere o zonă cât mai mare pe linie de control privind alimentația destinată elevilor și se speră că se vor identifica doar probleme minore, care să fie remediate la timp și să fie preîntâmpinate astfel problemele grave.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încep ample controale cu privire la tot ce înseamnă alimentație publică pentru elevi.
 Vizualizări articol: 733 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Încep ample controale cu privire la tot ce înseamnă alimentație publică pentru elevi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Borș de pește dunărean Prepararea acestui sortiment necesită minim patru feluri de pește (crap, caras, biban, știucă, somn).Materie primă: legume – morcov, ceapă, păstârnac, pătrunjel, ardei gras, roșii, verdeață (de preferință leuștean).Operații pregătitoare:... Citeşte