Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 205 (8122)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Specializare

CCI Suceava și Schultz Knowledge Londra organizează luna aceasta un curs de manager

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerț și Industrie Suceava în parteneriat cu Schultz Knowledge va organiza, luna aceasta, cursul „Efective Manager”. Evenimentul se va desfășura în perioada 19 – 20 septembrie la sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava, etajul 1, sala nr. 2 și va fi susținut de acționarul majoritar și managerul general al Schultz Knowlwdge (Londra, UK), Marius Donțu. Președintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, a arătat că Marius Donțu are o vastă experiență în domeniu în dezvoltarea soluțiilor de management pentru companii și structuri guvernamentale. „În cadrul cursului de manager ne propunem să abordăm elemente specifice managementului și să dezvoltăm în rândul participanților abilități de coordonare a proceselor esențiale de management dintr-o companie. De asemenea, facilităm un spațiu de învățare în cadrul căruia participanții vor înțelege importanța stabilirii strategiilor de acțiune specifice ariei proprii de activități, precum și a obiectivelor pe care să le urmărească și a căror atingere să o asigure”, a arătat Lucian Gheorghiu. El a precizat că la finalul cursului, participanții vor fi capabili să înțeleagă și să aplice funcțiile managementului, să identifice stilurile manageriale, să planifice, organizeze și să asigure coordonarea activităților specifice organizației sau departamentului pe care îl au în subordine; să planifice resursele în cadrul organizației, să stabilească obiectivele și criteriile de performanță, să evalueze performanțași să normeze sarcinile, dar și să analizeze riscurile legate de executarea activităților. La finalul cursului, participanții vor primi un certificat de absolvire oferit Schultz Knowledge Londra. Tariful pentru acest curs este de 550 lei/participant (nu se percepe TVA), iar taxa de participare include toate costurile legate de suportul de curs, materialele de curs.Termenul limită de înscriere și plată este 18 septembrie 2022.Înscrierea se face prin completarea unui formular care poate fi găsit pe pagina de internet a Camerei de Comerț și Industrie Suceava, www.ccisv.ro, iar mai multe detalii se pot obține la numărul 0230.521.506 sau prin email: office@ccisuceava.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CCI Suceava și Schultz Knowledge Londra organizează luna aceasta un curs de manager.
 Vizualizări articol: 571 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CCI Suceava și Schultz Knowledge Londra organizează luna aceasta un curs de manager0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Borș de pește dunărean Prepararea acestui sortiment necesită minim patru feluri de pește (crap, caras, biban, știucă, somn).Materie primă: legume – morcov, ceapă, păstârnac, pătrunjel, ardei gras, roșii, verdeață (de preferință leuștean).Operații pregătitoare:... Citeşte