Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 205 (8122)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Haiducie

Trei transporturi de material lemnos fără documente legale, depistate în doar câteva ore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei transporturi de material lemnos fără documente legale au fost depistate de polițiști în cursul zilei de marți în numai câteva ore. Prima ”captură” a avut loc în jurul orei 11.00, după ce polițiștii Secției 3 Rurală Marginea au oprit pentru control o autoutilitară care se deplasa pe DC 44 Voievodeasa. Mașina era condusă de un bărbat de 28 de ani, din Sucevița, care nu a putut prezenta nici un fel de act pentru lemnele pe care le transporta. Autoutilitara a fost dusă la Cantonul Silvic, unde silvicultorii au inventariat marfa și au constatat că este vorba de 5,18 mc lemn de foc fag, brad și paltin. O oră mai târziu, pe DJ 155A, la Bogdănești, polițiștii au oprit o altă autoutilitară condusă de un localnic în vârstă de 47 de ani. Pentru că acesta nu a putut prezenta documente legale pentru lemnul transportat, oamenii legii l-au însoțit până la Ocolul Silvic Râșca. După inventariere s-a constatat că este vorba de 2,76 mc de rumeguș rășinoase. Un al treilea caz de acest fel s-a înregistrat în satul Boteni, comuna Horodniceni. Un localnic în vârstă de 39 de ani a fost prins în timp ce transporta 2,79 mc de lemn de foc de fag și frasin, pentru care nu a putut prezenta nici un fel de document. Toți cei trei șoferi au rămas fără marfa pe care o transportau și au primit și amenzi din partea polițiștilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei transporturi de material lemnos fără documente legale, depistate în doar câteva ore.
 Vizualizări articol: 628 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei transporturi de material lemnos fără documente legale, depistate în doar câteva ore0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Borș de pește dunărean Prepararea acestui sortiment necesită minim patru feluri de pește (crap, caras, biban, știucă, somn).Materie primă: legume – morcov, ceapă, păstârnac, pătrunjel, ardei gras, roșii, verdeață (de preferință leuștean).Operații pregătitoare:... Citeşte