Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 205 (8122)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Deputatul Ioan Balan spune că Autostrada Moldovei este meritul exclusiv al PNL

Joi, 1 Septembrie 2022 (09:06:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul Ioan Balan spune că Autostrada Moldovei, unul dintre proiectele majore de infrastructură, este 100% meritul PNL, demarat în perioada în care ministru al Transporturilor a fost Lucian Bode. ”Faptul că în această vară unele loturi din autostrada Moldovei au fost atribuite constructorilor este rezultatul muncii și a pregătirilor anterioare a proiectului celei mai așteptate autostrăzi din România. De asemenea, faptul că acest proiect se va realiza din fonduri europene nerambursabile pe care putem să-i accesăm de la Uniunea Europeană este tot rodul muncii miniștrilor PNL, care au confirmat prin fapte că Autostrada Moldovei se poate face din fonduri europene și nu din banii românilor, de la bugetul național, așa cum propuneau alții”, a arătat Ioan Balan. Parlamentarul sucevean mai este de părere că falsa dispută declanșată de unii politicieni nu își are rostul atâta vreme cât românii așteaptă ca lucrările să avanseze, banii nerambursabili de la Uniunea Europeană să fie utilizați până la ultimul euro și prima autostradă din Moldova să pună capăt izolării și subdezvoltării întregii regiuni.

”Vizita prim-ministrului Nicolae Ciucă la Suceava și îndemnurile domniei sale ca toate autoritățile centrale responsabile cu realizarea acestui proiect să depună toate eforturile pentru ca pe toate tronsoanele autostrăzii A7 să se lucreze zi și noapte cred că este cel mai important obiectiv. Trecem printr-o perioadă deosebit de favorabilă pentru construcția de autostrăzi și căi ferate, avem resursele financiare asigurate, dar și termene foarte scurte. Am încredere că alături de partenerii din actuala coaliție de guvernare vom aduce infrastructura modernă de transporturi până în Bucovina, căci românii așteaptă fapte și rezultate, fiind sătui de dispute inutile”, a mai spus Ioan Balan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Ioan Balan spune că Autostrada Moldovei este meritul exclusiv al PNL.
 Vizualizări articol: 945 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Deputatul Ioan Balan spune că Autostrada Moldovei este meritul exclusiv al PNL1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Borș de pește dunărean Prepararea acestui sortiment necesită minim patru feluri de pește (crap, caras, biban, știucă, somn).Materie primă: legume – morcov, ceapă, păstârnac, pătrunjel, ardei gras, roșii, verdeață (de preferință leuștean).Operații pregătitoare:... Citeşte