Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 feb 2020 - Anul XXV, nr. 34 (7339)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Dorna Candrenilor

Un bătrân şi-a găsit sfârşitul într-un incendiu izbucnit în timpul nopţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bătrân din Dorna Candrenilor a murit în cursul nopţii de luni spre marţi, după ce casa în care locuia a luat foc. Incendiul a fost sesizat prin intermediul unui apel la 112, în jurul orei 04.20, la faţa locului sosind în scurt timp pompierii Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Dorna Candrenilor, care au intervenit cu patru autospeciale de stingere, trei motopompe şi o ambulanţă SMURD, pentru localizarea şi lichidarea incendiului.

La sosirea echipajelor, focul se manifesta la acoperişul casei, iar proprietarul a fost găsit în interior, în stare de inconştienţă, cu arsuri şi intoxicat cu fum. Pompierii paramedici SMURD, împreună cu un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, au aplicat manevre de resuscitare, însă din nefericire, în ciuda manevrelor medicale, proprietarul în vârstă de 86 de ani a fost declarat decedat.

Corpul neînsufleţit al bărbatului a fost ridicat de la faţa locului şi transportat la morga Spitalului Municipal Vatra Dornei, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului. În incendiu a fost distrusă locuinţa pe o suprafaţă de circa 40 de metri pătraţi, construită din lemn, valoarea prejudiciului fiind estimat la 15.000 de lei. Flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului provenit din coşul de fum amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bătrân şi-a găsit sfârşitul într-un incendiu izbucnit în timpul nopţii.
 Vizualizări articol: 1265 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bătrân şi-a găsit sfârşitul într-un incendiu izbucnit în timpul nopţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei