Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 feb 2020 - Anul XXV, nr. 34 (7339)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Ofertă bogată

Piese auto din dezmembrări pentru o mare gamă de vehicule, la Mirel & M SRL Udeşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O gamă bogată de piese auto din dezmembrări constituie oferta lansată de firma Mirel & M din comuna Udeşti, care pune la dispoziţia clienţilor numeroase autovehicule fabricate începând cu anii 90 şi până în anii 2015 şi 2016 inclusiv. La sediul firmei aflat la intrarea în Udeşti dinspre Suceava pe partea stângă, la doar 13 km de centrul municipiului reşedinţă, pot fi achiziţionate piese de motor, piese de caroserie, elemente de caroserie şi inclusiv caroserii întregi, motoare, portiere, parbrize, oglinzi, cutii de viteze, provenite de la aproape toate mărcile de maşini existente pe piaţă şi aflate în stoc în incinta societăţii. Preţurile sunt negociabile, firma oferind la acest moment cele mai mici preţuri de pe piaţă. Negocieri au loc şi dacă clientul vrea să achiziţioneze mai multe piese, iar pentru tot ce vinde, societatea oferă factură şi garanţie. Piesele sunt dezmembrate de către angajaţii societăţii, manopera fiind inclusă în preţul piesei vândute.

Peste 1.000 de maşini, SUV-uri, maşini de teren, autoturisme, autoutilitare şi camioane îşi aşteaptă clienţii în curtea societăţii, cele mai multe fiind tipurile de autoturisme întâlnite în mod frecvent pe piaţă: Volkswagen, Audi, Mercedes, Opel, BMW, pe lângă care pot fi găsite modelele japoneze Mazda, Honda, Mitsubishi şi Nissan, dar şi Dacia. La Mirel & M cei interesaţi pot găsi piese pentru mai multe modele de dube, între care Iveco, Ford, Peugeot, Citroen sau Fiat. Firma onorează şi comenzi de piese second, tot ce are nevoie clientul se comandă afară şi în cel mai scurt timp acestea pot ajunge la cumpărător. Pentru informaţii şi comenzi, cei interesaţi sunt aşteptaţi să sune la numerele de telefon 0742 580356 şi 0749 789764, programul societăţii fiind între 08.00-18.00 de luni până vineri şi de la 08.00-14.00 în cursul zilei de duminică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Piese auto din dezmembrări pentru o mare gamă de vehicule, la Mirel & M SRL Udeşti.
 Vizualizări articol: 5451 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.89/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 9 voturi
Piese auto din dezmembrări pentru o mare gamă de vehicule, la Mirel & M SRL Udeşti3.959

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei