Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 feb 2020 - Anul XXV, nr. 34 (7339)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Interes

Deputatul Ioan Balan vrea să afle modalităţile în care va fi urgentată extinderea reţelelor de gaz metan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan şi-a exprimat încrederea că extinderea reţelelor de gaz metan va fi un proiect de succes. Pentru a afla mai multe despre planurile Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei, parlamentarul sucevean s-a adresat preşedintelui acestei structuri, Dumitru Chiriţă.

„Vă solicit, domnule președinte, să precizați ce instrumente stimulative intenționează să utilizeze Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei pentru a urgenta implementarea proiectului de extindere a rețelelor de gaze naturale pentru consumatorii casnici”, este aspectul pe care Ioan Balan îl doreşte clarificat.

Această solicitare vine în contextul în care Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei are competența exclusivă de a asigura ”acordarea de stimulente operatorilor de reţea electrică/sisteme de gaze naturale şi celorlalţi utilizatori de reţele electrice/sisteme de gaze naturale, pentru a creşte eficienţa funcţionării sistemelor de transport şi distribuţie a energiei şi pentru a accelera integrarea în piaţă”.

Deputatul liberal a amintit că în luna februarie a acestui an, Guvernul României a adoptat un program național prin care se alocă un buget de aproximativ 500 milioane de euro din fonduri europene nerambursabile, atât din exercițiul financiar actual, cât și din următorul pachet financiar, pentru înființarea de rețele noi de distribuție a gazelor naturale în localitățile din România.

„Acest proiect, care va asigura conectarea a zeci de mii de gospodării la rețelele de gaze naturale, ar trebui să se deruleze cu foarte mare rapiditate, cunoscându-se intențiile și obiectivele Comisiei Europene fixate în noul Pact ecologic pentru Uniunea Europeană”, a menţionat Ioan Balan.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Ioan Balan vrea să afle modalităţile în care va fi urgentată extinderea reţelelor de gaz metan.
 Vizualizări articol: 2083 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.73/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.7 din 11 voturi
Deputatul Ioan Balan vrea să afle modalităţile în care va fi urgentată extinderea reţelelor de gaz metan1.7511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei