Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 feb 2020 - Anul XXV, nr. 34 (7339)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nebunie

Invitat în casa a doi soți, a încercat să facă sex cu femeia și l-a tăiat cu cuțitul pe bărbatul ei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din comuna Mușenița, a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor, după ce l-a lovit cu cuțitul în zona gâtului pe soţul unei femei cu care a vrut să facă sex. Tânărul fusese invitat în casă, pentru a bea, chiar de cel care avea să fie victima agresiunii. Autorul faptei a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.

Pe 20 ianuarie, în jurul orei 14,00, Neculai Ionuț Guzu, tânărul de 27 de ani, din comuna Mușenița, s-a întâlnit cu Mihail O., în vârstă de 41 de ani, din aceeaşi comună, şi împreună cu aceasta s-a deplasat cu atelajul hipo aparţinând inculpatului pe raza comunei în care ambii domiciliază. Pe drum, rezultă din cercetări, cei doi au consumat băuturi alcoolice.

Seara, în jurul orei 21:30, bărbatul de 41 de ani l-a invitat pe tânăr în casă, pentru a continua aventura bahică.

Din cercetări rezultă că tânărul care avea să devină agresor i-a dat bani proprietarului pentru a merge să cumpere 500 de ml de palincă, de la un vecin.

Cei doi au continuat să bea în casa în care era și soția bărbatului de 41 de ani.

Pe fondul stării avansate de ebrietate în care se afla, tânărul i-a spus lui Mihail O. că trebuie să dea și el bani pentru palinca consumată. Cum gazda i-a răspuns că nu are bani, Neculai Ionuț Guzu i-a spus că vrea să întrețină relații sexuale cu soția sa.

Soţii au refuzat acest lucru, moment în care, a rezultat din cercetări, Neculai Ionuț Guzu a scos din buzunar un cuţit tip briceag şi i-a ameninţat pe cei doi.

Bărbatul de 41 de ani a luat un telefon și a fugit spre ușă, pentru a suna la 112, însă tânărul înfierbântat i-a sărit în spate:

„Având în mâna dreaptă cuţitul, inculpatul a provocat o plagă tăiată victimei în zona gâtului, după care s-a împiedicat și a căzut pe podea. Persoana vătămată a părăsit în grabă locuinţa, ascunzându-se în apropiere, şi de pe telefonul său mobil a apelat Dispeceratul 112, solicitând sprijinul autorităţilor. În momentul imediat următor inculpatul a părăsit la rândul său locuinţa şi s-a deplasat cu căruţa spre domiciliul său”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Cercetările au fost preluate de judiciariști ai Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Conform concluziilor medicului legist, victima a prezentat o plagă şi o excoriaţie cervicală antero-laterală stânga şi o echimoză piramidă nazală, produse prin lovire cu obiect tăietor-înţepător, precum şi prin lovire cu sau de corpuri dure. Medicul legist a apreciat că leziunile ar necesita în vederea vindecării un număr de 8-9 zile îngrijiri medicale. Având în vedere însă că autorul a folosit un cuțit și a lovit într-o zonă vitală, fapta a fost încadrată la tentativă de omor.

Procesul în care va fi judecat autorul tentativei de omor va începe la Tribunalul Suceava.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Invitat în casa a doi soți, a încercat să facă sex cu femeia și l-a tăiat cu cuțitul pe bărbatul ei.
 Vizualizări articol: 2772 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Invitat în casa a doi soți, a încercat să facă sex cu femeia și l-a tăiat cu cuțitul pe bărbatul ei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei