Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 289 (7290)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Clipe de coșmar

Farmacistă atacată de un tâlhar cu un cuțit, în centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Clipe de coșmar pentru cele două farmaciste care erau de serviciu, aseară, aproape de închiderea programului, la farmacia Catena de pe esplanada din centrul municipiului Suceava. Un individ care mai intrase o dată în farmacie a scos un cuțit și a amenințat-o pe una dintre farmaciste, cerându-i banii. Atacatorul a pus mâna pe suma de 700 de lei, iar când a dat să fugă a fost oprit inițial de un bărbat și o femeie care se aflau la ușă, în exterior. Cei doi au ținut ușa, individul fiind oprit în primă fază, după care a forțat ieșirea şi a reușit să fugă printre blocuri.

Aseară, în zona centrală s-au format echipe de căutare, polițiștii având inițial informația că atacatorul ar fi fugit în stația de autobuz din Centru, unde și-ar fi schimbat hainele. Cel puțin în prima fază urma i-a fost pierdută.

Farmacistele erau convinse că același individ a mai intrat luni seară o dată în farmacie, când a cerut informații despre niște medicamente care nu îi puteau fi eliberate fără reţetă. Este posibil ca acesta să fi intrat prima dată pentru a studia cum poate acționa. Acesta avea un comportament ciudat, ca și cum ar fi fost băut sau drogat.

La fața locului au ajuns criminaliști ai poliţiei, care au prelevat probe, în special de pe ușa de la intrare, pe care atacatorul a lăsat mai multe urme. De asemenea, un ofițer de la Biroul de Investigații Criminale Suceava a preluat cercetarea la fața locului, având un suspect a cărui fotografie a prezentat-o farmacistelor. Polițiștii și-au transmis între ei să fie prudenți deoarece au de a face cu un individ periculos, violent și înarmat cu un cuțit. Se pare că o tâlhărie cu mod de operare asemănător a mai fost comisă foarte recent în municipiul Suceava.

Tot recent, la începutul lunii noiembrie, o femeie a fost atacată la scurt timp după ce scosese bani de la bancomat tot în centrul Sucevei. Tâlharul i-a smuls femeii poşeta, fără însă a putea ajunge prea departe. El a fost prins de doi bărbați care se aflau în zonă, fiind arestat preventiv pentru tălhărie calificată.

Aseară, în jurul orei 20.30, poliţiştii au reţinut un suspect în zona parcării Shopping City Suceava. Acesta a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Suceava pentru a fi audiat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Farmacistă atacată de un tâlhar cu un cuțit, în centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 4190 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Farmacistă atacată de un tâlhar cu un cuțit, în centrul Sucevei5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei