Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 289 (7290)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cercetat penal

Tânăr șofer reținut, după ce a fost depistat fără permis la volanul unei mașini neînmatriculate și cu numere false

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 22 de ani din orașul Frasin a ajuns pentru 24 de ore în spatele gratiilor și este cercetat în continuare sub control judiciar, după ce s-a urcat fără permis la volanul unui autoturism neînmatriculat, căruia îi montase plăcuțe de înmatriculare false.

Autoturismul a fost interceptat de polițiști duminică dimineață, în jurul orei 08.00, acesta fiind oprit pe DN 17, în localitatea Bucșoaia din orașul Frasin. La volanul autoturismului BMW 320, care se deplasa din direcţia Frasin spre Gura Humorului, se afla un tânăr de 22 de ani din orașul Frasin, despre care, în urma verificării bazei de date a poliției, s-a constatat că figura ca având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat, în urma comiterii unei infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Verificările referitoare la numărul de înmatriculare au stabilit faptul că plăcuțele de înmatriculare aparțineau unui autoturism marca Opel, care fusese radiat din circulație în cursul verii trecute.

Cercetările efectuate asupra autoturismului BMW au stabilit că acesta aparține unui bărbat din orașul Cajvana și a avut doar autorizație provizorie de circulație pe teritoriul României, până la mijlocul lunii august a anului trecut. Având în vedere multitudinea infracțiunilor comise de către tânărul șofer, în aceeași zi a fost luată măsura reținerii acestuia pentru 24 de ore în spatele gratiilor, în arestul IPJ Suceava. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare”. În urma audierii tânărului în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, s-a luat decizia cercetării în continuare a acestuia sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr șofer reținut, după ce a fost depistat fără permis la volanul unei mașini neînmatriculate și cu numere false.
 Vizualizări articol: 1160 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr șofer reținut, după ce a fost depistat fără permis la volanul unei mașini neînmatriculate și cu numere false0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei