Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 289 (7290)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Informare

Finanţele sucevene vor organiza pe 16 decembrie o întâlnire cu agenţii economici pe tema schemelor de ajutor de stat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Suceava va organiza, în această lună, pe 16 decembrie, o întâlnire cu agenţii economici din judeţ pe tema schemelor de ajutor de stat. Întâlnirea va avea loc la sediul Finanţelor din municipiul Suceava. Potrivit unui comunicat de presă transmis de Finanţele sucevene, în acord cu politicile Ministerului Finanţelor Publice de flexibilizare a procesului de implementare a schemelor de ajutor de stat au fost adoptate HG nr. 476/2018 şi HG nr. 880/2018, de modificare şi completare a HG nr. 807/2014.

„Aplicarea acestei scheme de ajutor de stat urmăreşte stimularea creşterii economice prin realizarea de investiţii, iar modificările survenite au clarificat noţiuni şi au simplificat proceduri de acordare, vizând ca efect creşterea ponderii cererilor admise şi, implicit, a numărului investiţiilor de înaltă tehnologie, pentru realizarea produselor cu valoare adăugată mare”, au transmis Finanţele sucevene. În acelaşi comunicat se mai arată că toţi operatorii economici care doresc să acceseze această schemă de ajutor de stat, Biroul Ajutor de Stat, Practici Neloiale şi Preţuri Reglementate din cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Iaşi va fi punct de informare locală permanentă.

Sesiunea de informare de pe 16 decembrie organizată pentru operatorii economici interesaţi în accesarea ajutoarelor de stat va avea loc la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice din municipiul Suceava, str. Vasile Bumbac, nr. 7, de la ora 10:00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Finanţele sucevene vor organiza pe 16 decembrie o întâlnire cu agenţii economici pe tema schemelor de ajutor de stat.
 Vizualizări articol: 1152 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Finanţele sucevene vor organiza pe 16 decembrie o întâlnire cu agenţii economici pe tema schemelor de ajutor de stat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei