Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 267 (7268)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Controale

Şofer băut şi fără permis, prins în trafic în timpul unei ample acţiuni a poliţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Depistarea celor care conduc vehicule sub influenţa băuturilor alcoolice a fost scopul declarat al unei acţiuni organizate de Serviciul Rutier Suceava la sfârşitul săptămânii trecute în judeţul Suceava. Cu această ocazie, au fost reţinute nouă permise de conducere, din care şase pentru conducere sub influenţa alcoolului. În timpul acţiunii au fost testate 356 de persoane, fiind aplicate 77 de sancţiuni, în valoare de 41.470 de lei. În timpul celor trei zile de controale poliţiştii au constatat 10 infracţiuni, iar despre trei dintre acestea vă relatăm în cele ce urmează.

Un prim caz grav depistat în cursul acţiunii s-a petrecut vineri seara, pe un drum comunal din satul Călugăreni, când poliţiştii au făcut semnal de oprire unui autoturism Opel, la volanul căruia se afla un bărbat din comuna Zvoriştea. Având în vedere faptul că acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava, unde i-au fost recoltate două probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Ulterior, în urma verificării acestuia în bazele de date ale Poliţiei Române privind evidenţa deţinătorilor de permise de conducere, s-a stabilit faptul că bărbatul nu este posesor de permis de conducere. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

În aceeaşi seară a mai fost depistat un bărbat în trafic, la volanul unui autoturism VW, pe strada Calea Unirii din municipiul Vatra Dornei, având o alcoolemie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi s-a ales şi el cu un dosar penal.

În cursul nopţii care a urmat, în jurul orei 00:48, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Fălticeni au oprit pentru control pe DJ 208C, în localitatea Pleşeşti din  comuna Vultureşti, un autoturism marca Audi condus de un bărbat din municipiul Fălticeni, care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,36 alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional pe bărbat şi i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării. La nici 40 de minute distanţă, bărbatul a fost oprit din nou în trafic în localitatea Hârtop, în timp ce conducea acelaşi autovehicul, de această dată având dreptul de a conduce autovehicule suspendat. Conducătorul auto a fost testat din nou cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe numele său fiind deschis de astă dată un dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şofer băut şi fără permis, prins în trafic în timpul unei ample acţiuni a poliţiei.
 Vizualizări articol: 1519 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şofer băut şi fără permis, prins în trafic în timpul unei ample acţiuni a poliţiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei