Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 267 (7268)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sugestii

Elevii îi pot transmite ministrului Educației întrebări și propuneri cu privire la sistemul de învățământ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Național al Elevilor (CNE) îi îndeamnă pe elevi să-i transmită ministrului Educației, Monica Anisie, care sunt lipsurile sistemului de învățământ preuniversitar în viziunea lor, cu ce probleme se confruntă, ce nevoi și ce dorințe au.

Consiliul face un apel către elevi să transmită mesajul lor decidenților, să lanseze întrebări sau sugestii, pe pagina de facebook a CNE.

Pe 18 noiembrie, conducerea Consiliului Elevilor se va întâlni cu ministrul Educației pentru a discuta despre propunerile și problemele expuse de școlari.

În primele ore de la lansarea invitației, elevii au scris pe pagina Consiliului câteva dintre neajunsurile cu care se confruntă, dar și câteva probleme: ghiozdane prea grele, 6% din PIB pentru educație, măsuri pentru elevii din mediile defavorizate, depolitizarea și debirocratizarea învățământului, lipsa practicii din școli, revizuirea programei pentru elevii de liceu, reabilitarea unităților de învățământ degradate, eliminarea fondului clasei și al școlii etc.

CNE este singura structură la nivel național care apără interesele elevilor. Misiunea acestuia este de a reprezenta elevii în forurile decizionale și de a asigura un mediu propice dezvoltării personale și profesionale a lor prin susținerea voluntariatului și acțiunilor pliate pe nevoile și interesele lor, menite să îi informeze, conștientizeze, motiveze și responsabilizeze.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii îi pot transmite ministrului Educației întrebări și propuneri cu privire la sistemul de învățământ.
 Vizualizări articol: 1323 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elevii îi pot transmite ministrului Educației întrebări și propuneri cu privire la sistemul de învățământ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei