Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 267 (7268)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Invitaţi

Poeţii Carmen Veronica Steiciuc şi Luca Ştefan Ouatu, la ”Seara de Poezie” de vineri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

„Seara de Poezie”, ediţia a IV-a, de vineri, 15 noiembrie, îi are ca invitaţi pe poeta Carmen Veronica Steiciuc şi poetul Luca Ştefan Ouatu, care vor citi din creaţia lor şi vor purta un dialog cu cei prezenţi.

Evenimentul este organizat de Casa de Poezie Light of ink şi Cenaclul literar Zidul de Hârtie, fiind găzduit de Casa B+B (Strada Mihai Eminescu, Nr. 18 B), de la ora 18.30.

Moderatori – prof. Gheorghe Cîrstian, Colegiul Naţional ”Petru Rareş” Suceava, şi Florin Dan Prodan.
Carmen Veronica Steiciuc (n. 1968) este poetă, prozatoare şi publicistă, membră a Uniunii Scriitorilor din România. Este director general al Teatrului Municipal “Matei Vişniec” din Suceava. A fost preşedinte al Societăţii Scriitorilor Bucovineni şi director al revistei “Bucovina literară”. Organizatoare a peste 400 de evenimente teatrale, turnee, festivaluri naţionale şi internaţionale de literatură şi teatru. Are şapte volume de poezie publicate şi este redactor de carte pentru alte 16 apariţii editoriale. Este prezentă în antologii din România, Franţa, Italia, Olanda, Irak, Statele Unite ale Americii, Canada şi Australia. Are peste 50 de distincţii şi premii la concursuri de poezie, între care trei din partea International Society of Poetry din Washington D.C., SUA. Este rezident literar în Franţa, la Villa scriitoarei Marguerite Yourcenar în Saint-Jans-Cappel în 2009 şi la Château de La Napoule pe Coasta de Azur în 2014. Poet mantelat în cadrul Asociaţiei Poesia Attiva – UNICORNO, Torino - Italia, din 2005. Ultimul volum de poezii este “iahtul cu prieteni imaginari” (Editura Tracus Arte, 2019).
Luca Ştefan Ouatu (n. 2000) este student în anul I la Facultatea de Inginerie Electrică a Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca. A absolvit Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” din Iaşi. În anii de liceu, a primit premii importante la concursuri pentru tineri poeţi (LicArt etc.). A debutat publicistic în revista „Steaua”, a publicat un grupaj de poeme în “Poesis international”, a apărut cu poeme în reviste literare şi antologii. Urmează să-i apară foarte curând volumul de debut “cinematic” (Editura OMG).
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poeţii Carmen Veronica Steiciuc şi Luca Ştefan Ouatu, la ”Seara de Poezie” de vineri.
 Vizualizări articol: 1397 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poeţii Carmen Veronica Steiciuc şi Luca Ştefan Ouatu, la ”Seara de Poezie” de vineri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei