Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 267 (7268)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Șcheia

Un tânăr de 16 ani a ajuns după gratii, iar un alt minor este cercetat în libertate, după ce au comis mai multe furturi în echipă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Furturile comise în comuna Șcheia de-a lungul ultimilor ani au avut ca autori, în cele mai multe cazuri, minori de etnie romă din localitate, care le-au dat mari bătăi de cap localnicilor și polițiștilor. Sunt de notorietate cazuri în care case aflate în construcție au fost vandalizate de hoți, ori în care tinerii infractori intrau în miez de noapte în gospodăriile localnicilor, ca la ei acasă, făcând să dispară tot ce se putea apoi valorifica.

Un astfel de eveniment a avut loc vinerea trecută, când un bărbat din comună a formulat o sesizare la Secția de Poliție Rurală Șcheia, declarând că persoane necunoscute au pătruns în acea zi în locuința sa, de unde au furat mai multe bunuri cu care s-au făcut apoi nevăzuți. Cercetările întreprinse de polițiști au dus în cursul zilei de luni la identificarea principalilor suspecți de comitere a furtului, un adolescent de 16 ani și unul de 14, ambii din comuna Șcheia. În aceeași zi a fost dispusă continuarea urmăririi penale pe numele celor doi, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. În încercarea depistării unor bunuri care făceau obiectul infracțiunii de furt calificat, au fost solicitate și obținute 4 mandate de percheziție domiciliară, care au fost puse în aplicare la primele ore ale dimineții de marți, cu această ocazie fiind identificată și ridicată o pompă de apă submersibilă, care face obiectul cercetărilor unei alte cauze penale deschise de polițiști după comiterea unui alt furt, în cursul zilei de sâmbătă.

Astfel, după percheziții, cei doi suspecți au fost conduși la sediul Poliției Comunale Șcheia, după ce pe numele lor fuseseră emise mandate de aducere de către polițiștii judiciariști. În urma audierilor, suspectul în vârstă de 16 ani a fost încarcerat în arestul IPJ Suceava, după ce pe numele său a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, în timp ce adolescentul de 14 ani urmează a fi cercetat în stare de libertate, după ce va fi expertizat din punct de vedere psihiatric.

Ieri după-amiază, tânărul suspect în vârstă de 16 ani a fost prezentat în fața magistraților Judecătoriei Suceava, care au emis pe numele lui un mandat de arestare pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate acum de anchetatori pentru a fi probată întreaga activitate infracțională a celor doi suspecți.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr de 16 ani a ajuns după gratii, iar un alt minor este cercetat în libertate, după ce au comis mai multe furturi în echipă.
 Vizualizări articol: 1269 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tânăr de 16 ani a ajuns după gratii, iar un alt minor este cercetat în libertate, după ce au comis mai multe furturi în echipă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei