Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 267 (7268)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Doi tineri au murit după un cumplit accident rutier la Câmpulung Moldovenesc. Şoferul fugar a fost găsit de poliţişti

Joi, 14 Noiembrie 2019 (11:23:17)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Update: Polițiștii l-au găsit joi dimineață pe cel despre care sunt date că a fost la volanul BMW-ului. Marius Andrei Pelinari, în vârstă de 31 de ani, din Vatra Moldoviței, a fost găsit la domiciliul unei rude. Absolut surprinzător, acesta nu a suferit leziuni grave în urma impactului deosebit de violent. El era conștient și a invocat doar o amnezie, spunând că nu își aduce aminte nimic. Tânărul a suflat în etilotest, rezultatul fiind alcoolemie 0.

Tânărul de 31 de ani nu are permis de conducere emis de autoritățile române și va răspunde, dacă se va stabili cert că el a fost la volan, pentru un șir de infracțiuni: ucidere din culpă, vătămare corporală, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului.   

 

Doi tineri cu vârste de 18 şi 25 de ani şi-au pierdut viaţa în noaptea de miercuri spre joi după un cumplit accident rutier care s-a petrecut la ieşirea din Câmpulung Moldovenesc spre Suceava. Coliziunea s-a produs în jurul orei 23.00, pe drumul naţional 17, şi au fost implicate două autovehicule, un BMW 320 şi un VW Passat. Din primele informaţii rezultă că vinovat pentru producerea accidentului este şoferul care se afla la volanul autoturismului marca BMW, care a făcut o depăşire neregulamentară, iar imediat după coliziune a abandonat maşina şi a fugit de la faţa locului. A lăsat în urmă un adevărat carnagiu.

Autoturismul marca VW Passat a fost aruncat în rigola de scurgere a apei, ambele maşini suferind avarii în proporţie de 80%. Patru persoane au fost rănite, iar două dintre ele nu au mai putut fi salvate. Este vorba de pasagerul de pe bancheta din partea dreapta a BMW-ului, George Huţuleac, de 24 de ani, din Frumosu, şi Claudiu Gabriel Rusu, de 17 ani, din Ostra, ultimul dintre ei fiind pasager în maşina VW Passat.

Şoferul maşinii VW Passat, fratele unuia dintre decedaţi, Alexandru Gabriel Rusu, a fost transportat la spital cu diagnosticul ,,fractură mână dreaptă, TCC, traumatism toraco-lombar, politraumatism-accident rutier". La spital a ajuns şi un adolescent în vârstă de 14 ani, tot din Ostra, diagnosticat cu ,,fracturi membre superioare”. Cei doi au ajuns la Spitalul Județean de Urgențe Suceava pentru a primi îngrijiri de specialitate.

La faţa locului au fost trimise modulul SMURD de la Detaşamentul Câmpulung Moldovenesc, cu autospeciala pentru descarcerare şi ambulanţa SMURD, precum şi trei echipaje ale Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Suceava. Având în vedere gravitatea faptei, la faţa locului a fost trimis încă un echipaj SMURD, de la Garda de Intervenţie Gura Humorului.

Poliţiştii au aflat cine este şoferul care a provocat accidentul şi au constatat că acesta nu avea permis de conducere. Până în momentul de faţă şoferul nu a fost găsit, dar poliţiştii îl caută pentru a-l trage la răspundere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi tineri au murit după un cumplit accident rutier la Câmpulung Moldovenesc. Şoferul fugar a fost găsit de poliţişti.
 Vizualizări articol: 5480 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Doi tineri au murit după un cumplit accident rutier la Câmpulung Moldovenesc. Şoferul fugar a fost găsit de poliţişti5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei