Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 267 (7268)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Liderul femeilor din PSD Suceava, Oana Pintilei, a fost demisă din funcția de secretar de stat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Organizației Județene Suceava a Femeilor Social Democrate, Oana Pintilei, a fost eliberată din funcția de secretar de stat din cadrul Secretariatului General al Guvernului. Eliberarea din funcție s-a făcut printr-o decizie a premierului României, Ludovic Orban. Oana Pintilei a fost numită în funcție la începutul anului 2018, de fostul premier Viorica Dăncilă.

După încheierea mandatului de secretar de stat, Oana Pintilei s-a declarat mulțumită de activitatea sa în cadrul Secretariatului General al Guvernului. „A fost o perioadă intensă, de un an și nouă luni, plină de provocări cărora le-am răspuns cu seriozitate și profesionalism. Privind în urmă sunt mulțumită de activitatea mea și-mi exprim speranța că proiectele pe care le-am coordonat vor continua și pe viitor”, a spus Oana Pintilei. Ea a spus că în funcția pe care a avut-o a depus și documentat aplicația pentru Fondul de Solidaritate al Uniunii Europene, care pentru Regiunea de Nord-Est a României a fost aprobată pentru suma de 8,2 milioane de euro, astfel încât primăriile din județul Suceava pot să recupereze sumele cheltuite pentru îndepărtarea daunelor cauzate de inundațiile din prima jumătate a anului trecut. De asemenea, ea a precizat că în mandatul său a susţinut mai multe proiecte ale Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, precum și mai mulți tineri suceveni care au dorit să facă un stagiu de internship la Guvernul României. „Nu în ultimul rând, am susținut toate proiectele care s-au derulat la nivelul județului Suceava în ultimii ani cu sprijinul Guvernului României”, a mai spus Oana Pintilei.

Reamintim că săptămâna trecută, tot prin decizii ale premierului Ludovic Orban au fost eliberați din funcție alți patru suceveni care ocupau posturi de secretar sau subsecretar de stat în cadrul Guvernului României. Este vorba despre Ioan Cristian Șologon, care a fost eliberat din funcția de subsecretar de stat la Ministerul Dezvoltării și Administrației Publice, Daniel-Constantin Coroamă - secretar de stat în Ministerul Apelor, Eugen Constantin Uricec – secretar de stat în Ministerul Mediului și Tiberius Brădățan – secretar de stat la Ministerul Sănătății.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderul femeilor din PSD Suceava, Oana Pintilei, a fost demisă din funcția de secretar de stat.
 Vizualizări articol: 3506 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Liderul femeilor din PSD Suceava, Oana Pintilei, a fost demisă din funcția de secretar de stat5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei