Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 267 (7268)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ca-n filme

Bonă sechestrată şi şantajată de părinţii pentru care a lucrat, care au acuzat-o că le-a furat bani şi bijuterii din casă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O acuzaţie de furt a doi soţi faţă de bona care s-a ocupat de copilul lor a luat o turnură foarte gravă, după ce primii s-au gândit să-şi facă singuri dreptate. La urechile poliţiştilor judiciarişti suceveni a ajuns informaţia că bona, o femeie din Republica Moldova, a fost luată cu forţa într-o maşină de mai mulţi romi, sechestrată, lovită şi dusă la o casă de amanet, unde ar fi dus bijuteriile furate. După ce s-au adunat probe, cei doi soţi şi încă doi complici care au participat la răpire au fost săltaţi de poliţişti. Acţiunea de ridicare a suspecţilor a fost realizată cu luptători de la Serviciul Acţiuni Speciale, din zona Inspectoratului Şcolar din municipiul Suceava, considerându-se că există risc ca spiritele să degenereze. 

Au fost arestaţi pentru 30 de zile soţii Clara şi Eusebiu Borcoi, Ionuţ Balan şi Vasile Ilie Caldararu, pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi şantaj. Un al cincilea inculpat a fost plasat sub control judiciar de judecători. Mandatul de arestare pe 30 de zile pe numele celor patru a fost emis de Judecătoria Suceava, la solicitarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava şi confirmat şi de Tribunalul Suceava.

Fapta de lipsire de libertate s-a produs pe data de 10 octombrie, însă poliţiştii au intrat mai târziu pe firul cazului. Femeia din Republica Moldova a lucrat ca bonă la o familie romă din Suceava cu câteva luni în urmă. Pe 10 octombrie, aceasta deja lucra în altă parte, vânzătoare la un magazin, tot în Suceava. De la acest magazin, femeia a fost luată pe sus şi băgată într-o maşină. Moldoveanca este acuzată că a furat bani şi bijuterii din casă, undeva la o valoare totală de 3.000 de euro. Atacatorii au făcut inclusiv o înregistrare în care femeia ar fi recunoscut furtul, însă mărturia a fost făcută în timp ce era sechestrată, astfel că este privită cu rezerve de anchetatori. În timpul sechestrării, atacatorii au ajuns cu victima la o casă de amanet, unde ar fi dus bijuteriile. La casa de amanet, nu s-a reuşit însă recuperarea vreunei bijuterii. De altfel, reclamaţia de furt faţă de bonă este doar la nivelul de acuzaţie a celor doi soţi. Se pare că moldoveanca nu recunoaşte nici acum furtul şi spune că în acea înregistrare se temea pentru viaţa ei, având în vedere situaţia în care se afla.

Cercetările din acest caz au fost derulate de poliţiştii judiciarişti suceveni de la Biroul de Investigaţii Criminale Suceava, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Inculpaţii amintiţi în material se bucură de prezumţia de nevinovăţie, până la o decizie definitivă a instanţelor de judecată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bonă sechestrată şi şantajată de părinţii pentru care a lucrat, care au acuzat-o că le-a furat bani şi bijuterii din casă.
 Vizualizări articol: 6354 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bonă sechestrată şi şantajată de părinţii pentru care a lucrat, care au acuzat-o că le-a furat bani şi bijuterii din casă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei