Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 207 (7208)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sancţiuni

Sancţiuni Primăria Suceava a încasat două amenzi pentru barierele montate la Palatul Administrativ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Suceava a fost sancţionată cu două amenzi pentru barierele şi semnele de circulaţie montate în zona Palatului Administrativ. Suma totală a celor două amenzi, echivalentul a câte 50 de puncte de penalizare, este de 14.500 de lei.

Sancţiunile au fost aplicate în baza prevederilor OUG 195/2002 pentru semnalizarea zonei fără avizul poliţiei rutiere, respectiv restricţionarea circulaţiei pe drumurile publice fără avizul poliţiei rutiere.

„Într-adevăr, reprezentanţii Poliţiei Suceava au încheiat două procese-verbale de contravenţie pe care le-au transmis Primăriei Suceava, administratorul drumului unde s-au impus restricţiile de circulaţie şi semnele aferente”, a arătat comisarul-şef Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava.

Contactat telefonic, Lucian Harşovschi, viceprimarul municipiului Suceava, a declarat că ambele amenzi vor fi contestate în instanţă, şi asta pentru că Primăria are toate avizele necesare pentru restricţionarea circulaţiei în zona Palatului Administrativ.

„În urmă cu aproximativ cinci ani, Primăria Suceava a executat lucrări în zonă prin PNDL. Pe cele două străzi unde există bariere trebuiau să existe bolarzi, ceea ce însemna restricţionarea traficului rutier. Primăria Suceava a obţinut cu acel prilej toate avizele, inclusiv de la Poliţia Rutieră, care sunt valabile şi în prezent, astfel încât nu am încălcat nici un act normativ”, a arătat Lucian Harşovschi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sancţiuni Primăria Suceava a încasat două amenzi pentru barierele montate la Palatul Administrativ.
 Vizualizări articol: 2056 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sancţiuni Primăria Suceava a încasat două amenzi pentru barierele montate la Palatul Administrativ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Vinete cu legume, preparat de post ( imam bayaldî) Este o mâncare de post extrem de gustoasă, ușor de făcut și care valorifică perfect legumele proaspete de sezon. Este de origine turcească preparatul, dar la noi se pregătește curent în Dobrogea, inclusiv în bucătăriile... Citeşte